Ελλάδα

Σκουριές: Οι μισοί ταμπουρωμένοι στις στοές οι άλλοι μισοί έξω από το δημαρχείο Αρναίας

Σε συμβολικό αποκλεισμό του παλιού δημαρχείου Αρναίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι των Μεταλλείων Κασσάνδρας, όπως είχαν προαναγγείλει.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι αποχώρησαν από το κτίριο, το οποίο πλέον στεγάζει υπηρεσίες του ενιαίου δήμου Αριστοτέλη. Στο σημείο βρίσκεται και αστυνομική δύναμη που παρακολουθεί διακριτικά.

Στο μεταξύ, υπογείτες μεταλλωρύχοι συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους, παραμένοντας μέσα στις στοές στην Ολυμπιάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Της είπα μην πας» ήταν τα τελευταία λόγια της μητέρας της 31χρονης που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια
Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει στην Αθήνα η νεκροψία - νεκροτομή στις σορούς των τεσσάρων άτυχων ορειβατών για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου τους
Η δασκάλα που έχασε τη ζωή της στα Βαρδούσια όρη