Ελλάδα

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 3.272.176 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 4 έως και τις 10 Ιουνίου 2018, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 3.272.176 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν και δύο τυχεροί που κέρδισαν από 100.000 ευρώ ο καθένας, στα παιχνίδια «Εφτάτυχη Γάτα» και «Μαγικά Κεράσια».

Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς. Πρόσφατα προστέθηκε το νέο παιχνίδι «Παγκόσμιο Κύπελλο στα Κέρδη», αξίας 2 ευρώ. Το «Παγκόσμιο Κύπελλο στα Κέρδη» είναι το πρώτο ΣΚΡΑΤΣ με δεύτερη ευκαιρία, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες, που δεν έχουν κερδίσει κάποιο από τα έπαθλα του παιχνιδιού, να συμμετέχουν με το μη κερδισμένο τους δελτίο σε κλήρωση για ταξίδι στη χώρα που θα κατακτήσει το κύπελλο.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα / mini market, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο απολογισμός της φωτιάς στην Κερατέα: Τεράστια καταστροφή αλλά χωρίς καμένα δάση – Νέα δορυφορική εικόνα
Η πυρκαγιά προκάλεσε έναν θάνατο και μεγάλες ζημιές σε σπίτια και περιουσίες – Σώθηκε ο Εθνικός Δρυμός Σουνίου χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών
Η καταστροφή στην Κερατέα μετά τη φωτιά 2