Ελλάδα

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 29 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου 2022 τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 3.078.948 ευρώ.

Ανάμεσα στους νικητές ήταν ένας τυχερός στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ο οποίος κέρδισε 550.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «5 χρόνια τύχη».

Δύο παίκτες σε Αλεξανδρούπολη και Κέρκυρα κέρδισαν έπαθλα των 10.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «Σμαραγδένια εφτάρια». Στο ίδιο παιχνίδι, βρέθηκαν επίσης τρεις νικητές στην Αττική, ένας στη Μαγνησία και ένας στο Ηράκλειο Κρήτης, που κέρδισαν από 2.000 ευρώ ο καθένας.

Τέσσερις τυχεροί σε Άρτα, Νάουσα, Αχαΐα και Πρέβεζα κέρδισαν από 3.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ενώ συνολικά 40 παίκτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο 50χρονος που είχε στείλει ακατάλληλη φωτογραφία σε 13χρονη και απειλούσε να αυτοκτονήσει στην Αρκαδία
Ο 50χρονος φέρεται να προσέγγισε την κοπέλα μέσω social media, να αντάλλαξαν μηνύματα και στη συνέχεια να προχώρησε σε βιντεοκλήση, κατά την οποία επέδειξε τα γεννητικά του όργανα
Χειροπέδες
Ξεκίνησαν οι έλεγχοι σε ακαθάριστα οικόπεδα από την Πυροσβεστική – 3.748 καταγγελίες πολιτών σε 18 ημέρες
Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 164 έλεγχοι έπειτα από καταγγελίες πολιτών κατά τους οποίους εντοπίστηκαν 72 περιπτώσεις οικοπέδων που δεν έχουν καθαριστεί και δεν έχουν δηλωθεί
Οικόπεδο με συγκεντρωμένα ξύλα στην Λ. Μαραθώνος 6
Η Meta υπέρ του ελληνικού σχεδίου για «age verification» σε Facebook και Instagram: «Η ασφάλεια των παιδιών μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Η ελληνική πρόταση βασίζεται στην ιδέα του αυτόματου ψηφιακού ελέγχου της ηλικίας - Το non-pape rπαρουσίασε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, για την προστασία των ανηλίκων από τον εθισμό στο διαδίκτυο
facebook 1