Ελλάδα

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου απαντά με αγωγή στον Απόστολο Λύτρα διεκδικώντας 600.000 ευρώ

«Ζητά αυτά που δικαιούται» ανέφερε ο δικηγόρος της

Νέα τροπή παίρνει η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Απόστολο Λύτρα και την πρώην σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, καθώς η εκδίκαση της αγωγής ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ που έχει καταθέσει ο ποινικολόγος κατά της 38χρονης αναβλήθηκε για τις 8 Δεκεμβρίου.

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος τον Ιούνιο του 2024 ομολόγησε πως ξυλοκόπησε άγρια την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια προφυλακίστηκε, διεκδικεί μέσω της αγωγής ποσοστά από ακίνητα που βρίσκονται στο όνομα της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, υποστηρίζοντας πως αγοράστηκαν με δικά του χρήματα!

Ωστόσο, η Σοφία Πολυζωγοπούλου, μέσω του δικηγόρου της, Νίκου Αλεξανδρή, πέρασε στην αντεπίθεση καταθέτοντας και η ίδια αγωγή τις προηγούμενες ημέρες, με τον ίδιο, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 να δηλώνει:

«Όλους αυτούς τους μήνες η Σοφία δεν μιλάει, κάθεται, λοιδορείται, υπομένει καρτερικά, έχει αφιερωθεί στο παιδί και τη δουλειά της, κάποια στιγμή βέβαια η δράση γεννά αντίδραση. Η Σοφία λοιπόν έκανε κι αυτή αγωγή, ζητώντας αυτά που δικαιούται και το δικαστήριο υποχρεωτικά πήγε για να συνεκδικαστεί με την αγωγή της Σοφίας τον Δεκέμβριο.

Ζητάει τη συμβολή της στην επαύξηση της περιουσίας του κ. Λύτρα. Είναι γύρω στις 600.000».

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη έχει αναβληθεί και άλλες φορές στο παρελθόν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη στην Πάτρα ο 89χρονος που άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο – Είχε πάνω του γεμάτο 38αρι περίστροφο
Ο ηλικιωμένος άνδρας έφυγε με ταξί από την Αθήνα και εντοπίστηκε οπλισμένος δίπλα στα ΚΤΕΛ - Ο ταξιτζής που τον μετέφερε ενημέρωσε την αστυνομία - Πληροφορίες που ήθελε να φύγει για Ιταλία
Πάτρα
17
«Θα δείτε αύριο τι θα κάνω» είχε απειλήσει ο ηλικιωμένος για την επίθεση στον ΕΦΚΑ – «Ξαφνικά ακούσαμε ουρλιαχτά, “ελάτε πυροβόλησαν τον Νίκο”»
Υπάλληλος του ΕΦΚΑ, περιγράφει στο newsit.gr τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν όταν ο ηλικιωμένος άρχισε να πυροβολεί
Ο ηλικιωμένος δράστης των επιθέσεων και το όπλο που χρησιμοποίησε
Δικαστικοί υπάλληλοι για την επίθεση στο Εφετείο: Διακοπή εργασιών την Τετάρτη και συγκέντρωση διαμαρτυρίας – «Δεν είμαστε αναλώσιμοι»
Σφοδρές αντιδράσεις από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, που ζητούν άμεσα μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια
Εφετείο, πυροβολισμοί