Ελλάδα

Σοκ! Χιλιάδες ευρώ στον ΟΣΕ για σπα και κρυσταλλοθεραπείες

Αύξησαν το χρέος του ΟΣΕ κατά 150 εκ. ευρώ σε δύο χρόνια. Τα golden boys επισκέπτονταν σπα και συμμετείχαν σε προγράμματα χαλάρωσης σε αλατοσπήλαια!

Ένα ακόμα σκάνδαλο ήρθε να προστεθεί στο ιστορικό του ΟΣΕ. Σε έρευνα του υπουργείου Υποδομών που δημοσιεύει η εφημερίδα “ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ”, παρουσιάζονται στοιχεία για τα εξωφρενικά μπόνους και τα επιδόματα που έπαιρναν γαλάζια golden boys και τα οποία αύξησαν το χρέος του οργανισμού μέσα σε δύο χρόνια κατά 150 εκ. ευρώ!

Στις παροχές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς τα στελέχη της, συμπεριλαμβάνονταν μεταξύ άλλων και η κάλυψη μέσω ειδικών κονδυλίων θεραπειών σπα, συνεδριών κρυσταλλοθεραπείας και προγραμμάτων χαλάρωσης σε αλατοσπήλαια!

Σύμφωνα με την έρευνα, το 2009, ενώ μειώθηκε ο αριθμός των εργαζομένων, το κόστος μισθοδοσίας παρουσίασε αύξηση 22%. Από 248 εκ. που ήταν το 2004 ανέβηκε στα 302 εκ. το 2009. Το έλλειμμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα τελευταία τρία χρόνια έφτασε τα 700 εκ. ευρώ, με τις συνολικές δανειακές υποχρεώσεις του οργανισμού να ανέρχονται σε 1,56 δισ. ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 25χρονο στο Χαλάνδρι για παιδική πορνογραφία - Απειλούσε ανήλικες για να του δώσουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο
Απειλούσε τα θύματά του και απαιτούσε να του στείλουν και άλλες φωτογραφίες, απειλώντας τα ότι θα δημοσίευε τις φωτογραφίες τους ή θα τις προωθούσε σε άλλα άτομα
Τα ευρήματα στο σπίτι του 25χρονου 2
«Με νάρκωσε και με έκλεψε» λέει ο 42χρονος για την οικιακή βοηθό στη Γλυφάδα - «Δεν έχω καμία σχέση» απαντά η ίδια
«Όταν ξύπνησα πήγα στους γείτονές μου και ζήτησα βοήθεια, τους ζήτησα να καλέσουν την αστυνομία, ήμουν χάλια, δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά. Τότε κατάλαβα ότι μου λείπουν χρήματα και κινητά»
Η οικιακή βοηθός στη Γλυφάδα 4
Το μήνυμα της νέας προέδρου του Αρείου Πάγου: Οι υπερδικαστές», η απονομή της δικαιοσύνης και οι αιχμές για την υπόθεση των Τεμπών
"Οι δικαστές πρέπει να απαντούν θεσμικά, ήτοι κατά την άσκηση του δικαιοδοτικού τους έργου, πιστοί στο Σύνταγμα και τους νόμους, οφείλουν να δικάζουν ψύχραιμα, με βάση τη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους"
Άρειος Πάγος 4
Η ΕΛ.ΑΣ. επικοινώνησε με την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε η Μαράια
Η Μαράια γνωστοποίησε ότι δέχτηκε ένα απειλητικό μήνυμα από Τούρκο οπαδό το οποίο έγραφε: «Θα σκοτώσουμε όλη σου την οικογένεια. Θα φοβάσαι όπου κι αν πας».
Η Μαράια Αντετοκούνμπο κατά την άφιξη της Εθνικής 13