Ελλάδα

Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών: Δεν θα γνωστοποιήσουμε κανένα στοιχείο για τις καταγγελίες ηθοποιών

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) δηλώνει ότι από την πλευρά του δεν νομιμοποιείται να θέσει σε γνώση οποιουδήποτε τρίτου, οποιοδήποτε στοιχείο αφορά σε θέματα που σχετίζονται με καταγγελίες ηθοποιών.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

«Σεβόμενοι εξίσου, τόσο τα μέλη που επιλέγουν να μιλήσουν ανοιχτά και δημόσια, όσο όμως και τα μέλη που απευθύνονται αποκλειστικά στο Σωματείο και θέλοντας να υπερασπιστούμε τις καταστατικές διαδικασίες του σωματείου μας, από τις οποίες δεσμευόμαστε και οι οποίες απαιτούν εμπιστευτικότητα, εχεμύθεια και σε κάθε περίπτωση αυστηρή τυπικότητα στην τήρηση τους, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ δηλώνουν ότι από την πλευρά μας δεν νομιμοποιούμαστε να θέσουμε σε γνώση οποιουδήποτε τρίτου, οποιοδήποτε στοιχείο αφορά σε θέματα που σχετίζονται με καταγγελίες ηθοποιών.

Οποιαδήποτε σχετική ενημέρωση από το σωματείο μας θα λαμβάνει χώρα με έγγραφες δηλώσεις, όταν οι καταστατικές διαδικασίες ολοκληρώνονται και λαμβάνονται οι σχετικές αποφάσεις».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αντιφάσεις με τις καταθέσεις του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού και τις κάμερες ασφαλείας: Ήταν κι άλλοι παρόντες στη δολοφονία του ισοβίτη
Σύμφωνα με νέα αποκάλυψη, ο αρχιφύλακας τον Ιούνιο του 2024 είχε τοποθετηθεί να είναι αυτός που θα δίδασκε τους νέους σωφρονιστικούς υπαλλήλους για τα θέματα ασφαλείας καταστημάτων κράτησης
Ο κατηγορούμενος αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού