Ελλάδα

Σωτήρια η απεργία των δημοσιογράφων για την αγορά

 "Ανάσα" για τον εμπορικό κόσμο, χαρακτηρίζει τις κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της απεργίας των δημοσιογράφων αποφορτίστηκε το καταναλωτικό κοινό, αντιδρώντας θετικά και όπως τονίζει «μύρισαν» Άνοιξη τα «εξαντλημένα» ταμεία των καταστημάτων.

Στην ανακοίνωση προστίθεται «ότι το να σιγάσουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δεν είναι το καλύτερο, ούτε και η επιθυμία μας και σε κάθε περίπτωση συμμεριζόμαστε την αγωνία και τον προβληματισμό των συνεργατών δημοσιογράφων.

Όμως, στο περιθώριο της δικής τους κινητοποίησης, μπορέσαμε να ξεκουράσουμε τα μυαλά μας, τα στομάχια και τις ψυχές μας, που έχουν γεμίσει με αγωνία στην αναμονή του οικονομικού Αρμαγεδώνα, που ζούμε κυριολεκτικά, αλλά και ψυχολογικά» τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Επιθυμία μας, είναι να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους, με αποτύπωση των γεγονότων, χωρίς όμως περιττές και αψυχολόγητες υπερβολές, που δυστυχώς οδηγούν τους καταναλωτές σε απαισιοδοξία και συγκράτηση, κάτι που αποδεδειγμένα δεν ωφελεί κανέναν μας», αναφέρει τέλος ο Εμπορικός Σύλλογος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 33χρονου γιατρού στα Χανιά - «Περιμένουμε σήμερα να μάθουμε αν είναι ζωντανός», λέει ο πατέρας του
Η αστυνομία αναμένεται σήμερα να εξετάσει βίντεο από σούπερ μάρκετ που φέρεται να πέρασε ο γιατρός - Οι δηλώσεις του πατέρα του στο newsit.gr
γιατρός
Βροχές και καταιγίδες την παραμονή των Χριστουγέννων - Πορτοκαλί προειδοποίηση και έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ
Την Τετάρτη τα ισχυρά φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν σε όλη τη δυτική χώρα, σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής Ελλάδας και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου
άνθρωποι με ομπρέλες μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα