Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο για τη μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη στη Λεωφόρο Κηφισίας

Σοβαρό τροχαίο είχε το απόγευμα της Τετάρτης (07.06.2023) η γνωστή μετεωρολόγος, Χριστίνα Σούζη.

Το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη ντεραπάρισε στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου, και την απεγκλώβισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος επίσης βρισκόταν στο αυτοκίνητο του σε εκείνο το σημείο.    

troxaioSouzi

troxaioSouzi

Άμεσα έσπευσαν έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα, ενώ στη συνέχεια παρέλαβε το ΕΚΑΒ τη γνωστή μετεωρολόγο, η οποία διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χριστίνα Σούζη έχει τραυματίστεί ελαφρά, και αμέσως τηλεφώνησε η ίδια στους δικούς της ανθρώπους για να τους ειδοποιήσει.   

“Είδα ένα αυτοκίνητο να πετάγεται στον αέρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο newsit.gr, οδηγός που ήταν αυτόπτης μάρτυρας. 

troxaioSouzi

troxaioSouzi

To newsit.gr της εύχεται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοίγει ξανά η υπόθεση θανάτου δύο αδερφών από φωτιά στη Ναύπακτο το 2024 - Οι ομοιότητες με την υπόθεση του Κολωνακίου
Είχε θεωρηθεί ότι ο 84χρονος είχε βάλει φωτιά, απελπισμένος με την κατάσταση υγείας της αδερφής του - Οι τοξικολογικές έδειξαν ότι είχε πάρει ηρεμιστικά χωρίς συνταγογράφηση - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Περιπολικό