Ελλάδα

Σπυρόπουλος για την επιστολή – φρίκη: Δεν είχα ιδέα!

Μετά από δύο ημέρες διασυρμού στα ΜΜΕ, ο διοικητής του ΙΚΑ δήλωσε ότι δεν ήξερε για την υπόθεση και δεσμεύτηκε για άμεση λύση. Καταδίκασε το περιστατικό ο Α. Λοβέρδος.

Μιλώντας στο Mega o κ. Σπυρόπουλος είπε ότι δεν είχε ιδέα για την επιστολή – μνημείο αναλγησίας που εστειλε το ΙΚΑ σε διαβητικούς που ζητούσαν θεραπευτικά υποδήματα για να σώσουν τα πόδια τους από τον ακρωτηριασμό, λέγοντάς τους ότι τα παπούτσια είναι ακριβά και οτι ο ακρωτηριασμός συμφέρει περισσότερο.

Ο διοικητής του ΙΚΑ τόνισε ότι μέσα στην ημέρα το ζήτημα θα διευθετηθεί και ότι “θα ξαναδούν το κανονιστικό πλαίσιο”. Ο ίδιος τόνισε ότι πρόκειται για “ατυχή επιστολή” και ότι αν ο σύλλογος των διαβητικών είχε ζητήσει ραντεβού μαζί του θα τους είχε δεχτεί, επιβεβαιώνοντας ότι αν δεν γίνει κάτι θέμα στα ΜΜΕ δεν λύνεται.

Ο κ. Σπυρόπουλος πάντως διαμαρτυρήθηκε γιατί όπως είπε, το ΙΚΑ είναι το μοναδικό ταμείο “στον κόσμο” που παράγει υπηρεσίες υγείας αντί να ασχολείται μόνο με τις συντάξεις.

Στην ίδια εκπομπή ο υπουργός υγείας Α. Λοβέρδος καταδίκασε το περιστατικό και είπε οτι το ΙΚΑ θα έπρεπε να έχει ήδη ενεργήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Το ΙΚΑ αρνείται ειδικά παπούτσια σε διαβητικό γιατί είναι ακριβά και τον στέλνει για ακρωτηριασμό!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρέπει να διερευνηθεί πώς έφτασαν τα κειμήλια στα χέρια των μοναχών» δηλώνει η Δημογλίδου - Πώς οι αστυνομικοί ξεσκέπασαν το κύκλωμα στα Καλάβρυτα
Σύμφωνα με την Κωνσταντία Δημογλίδου δεν έχει ακόμα υπολογιστεί η αξία των κειμηλίων - «Το αποτέλεσμα της έρευνας εξέπληξε και τους αστυνομικούς που ασχολήθηκαν»
O Ηγούμενος της Μονής Καλαβρύτων, που φέρεται πως προσπάθησε να πουλήσει Βυζαντινές εικόνες και Ευαγγέλια
Αμαλιάδα: Ο πατέρας του μικρού Παναγιωτάκη κατηγορεί την Ειρήνη Μουρτζούκου – «Η φόνισσα σκότωσε το παιδί μου»
Σύμφωνα με το patrisnews.gr, το πολυσέλιδο ιατροδικαστικό πόρισμα αποκάλυψε ότι ο θάνατος του μικρού παιδιού δεν οφείλεται σε φυσικά αίτια, αλλά σε δολοφονία δια ασφυξίας
Ειρήνη Μουρτζούκου
Ferryscanner: Οι Έλληνες επιλέγουν κοντινά και οικονομικά νησιά – Πιο σύντομα ταξίδια και κρατήσεις της τελευταίας στιγμής
Παρά την ακρίβεια, οι Έλληνες δεν εγκατέλειψαν τις νησιωτικές αποδράσεις το φετινό καλοκαίρι, αλλά προσαρμόστηκαν: πιο κοντινοί και οικονομικοί προορισμοί, μικρότερης διάρκειας διακοπές και κρατήσεις «last minute»
Πλοίο