Ελλάδα

Στα Τρίκαλα ο θησαυρός του Αλή Πασά;

Εκεί τον ψάχνει πάντως, ένας Ελληνοαυστραλός ο οποίος έχει φτάσει στην περιοχή με όλο του τον εξοπλισμό.


Αφού εξασφάλισε τη σχετική άδεια από το Δήμο, θα προσπαθήσει τώρα να ανιχνεύσει το θησαυρό του Αλή Πασά, με δύο γεωτρύπανα και ειδικές κάμερες.
Το σημείο της ανασκαφής είναι μεταξύ των περιοχών των Αγίων Θεοδώρων και της Θεόπετρας.
Αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσει εργασίες μέχρι το τέλος της εβδομάδας…

Ο Ελληνοαυστραλός χαρακτηρίζει το θησαυρό αμύθητο και μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, τα γεωτρύπανα θα φτάσουν μέχρι και στα 15 μέτρα βάθος, ώστε να καταφέρουν να τον ανιχνεύσουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αναπάντητα ερωτήματα για το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη με θύματα πατέρα και 13χρονο γιο - «Έχουμε τρελαθεί, λένε ότι έφταιγε το φορτηγό»
Συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός του φορτηγού με καταγωγή από τη Βόρεια Μακεδονία - Γιος και μητέρα που ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου τους, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη