Ελλάδα

Στάση εργασίας σήμερα 25 Απριλίου στα τρόλεϊ

Πεντάωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 25 Απριλίου οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ. Δείτε ποιες ώρες δεν θα κυκλοφορούν.

Από τις 12.00 έως τις 17.00, οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, θα πραγματοποιήσουν σήμερα 25 Απριλίου, στάση εργασίας. Στόχος τους είναι να συμμετάσχουν στη γενική τους συνέλευση.

Η επίσημη ανακοίνωση για τη στάση εργασίας στα τρόλεϊ

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων «το ΔΣ μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 19/4/2018, αποφάσισε να ορίσει την εξ αναβολής Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 25 Απριλίου με θέματα διοικητικός-οικονομικός απολογισμός».

Η στάση εργασίας θα ταλαιπωρήσει σήμερα το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί τρόλεϊ, όμως τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς λειτουργούν κανονικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προσπάθησαν να ξηλώσουν τις κάμερες και έριξαν χλωρίνη για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους μετά την δολοφονία του 30χρονου στην Πάτρα
Συνολικά εννέα είναι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του 30χρονου, από τους οποίους οι 6 έχουν παραδοθεί στις αρχές
Πάτρα
Ξανά στην ανακρίτρια οι δύο 22χρονοι φερόμενοι δράστες του διπλού φονικού στη Φοινικούντα - Οι πέντε ύποπτοι και τα «σκοτεινά σημεία»
Παρότι έχουν περάσει τρεις μήνες από τη δολοφονία του 68χρονου και του 61χρονου με πέντε ανθρώπους να έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, η υπόθεση εξακολουθεί να παρουσιάζει «σκοτεινά» σημεία
Οι 22χρονοι φερόμενοι δράστες της διπλής δολοφονίας στην Φοινικούντα