Ελλάδα

Στη Δερβιτσάνη η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα – Αύριο το μεσημέρι η κηδεία

Χρειάστηκε η παρέμβαση του ίδιου του προέδρου της Αλβανίας για να ανάψει το πράσινο φως και να παραδοθεί η σορός του 35χρονου στην οικογένειά του. Η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα πλέον βρίσκεται στη Δερβιτάνη και η κηδεία του θα γίνει αύριο στο χωριό του.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για την κηδεία του. Τα ξημερώματα η σορός του έφτασε στη Δερβιτσάνη, καθώς δεν υπάρχει κατάλληλος χώρος στους Βουλιαράτες. Η κηδεία του 35χρονου ορίστηκε για αύριο στις 14:00 το μεσημέρι και σε ολόκληρη τη Βόρεια Ήπειρο επικρατεί αναβρασμός προετοιμασιών.
Όπως δηλώνουν οι ομογενείς η κηδεία του Κώστα Κατσίφα θα είναι μια ειρηνική διαδήλωση. Οι γονείς θα έχουν επιτέλους την ευκαιρία να τιμήσουν τον νεκρό τους, ενώ οι ομογενείς θα διαδηλώσουν ειρηνικά, όπως λένε, για τη συμπεριφορά των αλβανικών αρχών.

Επιμέλεια: Π. Θεοδώρου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ολομέτωπη επίθεση του προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων σε δικηγόρους και διαδίκους για τα Τέμπη
Παρομοιάζει τις συμπεριφορές τους με αυτές των μελών της Χρυσής Αυγής, που όπως λέει, επιθυμούν τη διάλυση και την υπονόμευση της δικαιοσύνης και δεν έχουν κανένα πραγματικό ενδιαφέρον για την υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ 37
Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο του δυστυχήματος όπου σκοτώθηκαν δύο άντρες από ηλεκτροπληξία στο Άστρος
«Έγινε ένα ατύχημα, ένα φορτηγό αυτοκίνητο με γερανό φόρτωνε παλιά λάστιχα από το βενζινάδικο για ανακύκλωση και δυστυχώς το “παπαγαλάκι” βρήκε στα καλώδια», είπε ένας κάτοικος της περιοχής
Άστρος
7