Ελλάδα

Στο δρόμο και πάλι οι καθαρίστριες των σχολείων – ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ομόνοια πραγματοποίησαν οι καθαρίστριες των δημόσιων σχολείων ζητώντας μόνιμη και σταθερή εργασία. Στη συνέχεια έκαναν πορεία προς το Υπουργείο Εσωτερικών ενώ αυτή τη τη στιγμή βρίσκονται στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη Β.Σοφίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο δρόμο βρέθηκαν και πάλι οι γυναίκες που καθαρίζουν τα σχολεία καθώς οπως λένε δεν τους αρκεί η δεσμευση της κυβέρνησης οτι θα έχουν δουλειά μέχρι την Πρωτοχρονιά.

“Κανείς δε ξέρει αν θα έχουμε δουλειά μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2015” λένε οι γυναίκες στο Newsit και ζητούν σταθερή και μόνιμη δουλειά.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς το Υπουργείο Εσωτερικών στη Σταδίου διακόπτοντας για λίγο την κίνηση των οχημάτων, ενώ στις 14.20 έφτασαν έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Από την πλευρά της ωστόσο η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει στις εργαζόμενες και δια στόματος Βαρουφάκη οτι “δεν ξέρουμε που θα είμαστε τον Δεκέμβριο για να σας απαντήσουμε”. Την ίδια απάντηση λοιπόν έλαβαν και σήμερα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν η μητέρα και η αδερφή του νεκρού Έλληνα χειριστή του ελικοπτέρου που συνετρίβη στην Ψάθα
Στη φονική σύγκρουση των δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων βρήκαν τραγικό θάνατο ο 46χρονος Δανός πιλότος Ρούνε Κίνταλ και ο Έλληνας συντονιστής/σύνδεσμος του πληρώματος
Η στιγμή της πρόσκρουσης των δύο ελικοπτέρων στον αέρα
23
Μυστράς: Διπλή σύνταξη για τους νεκρούς γονείς του έπαιρνε ο 55χρονος που κρατούσε τη σορό του πατέρα του στον καταψύκτη – Πώς προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς
Μετά την αποκάλυψη της σορού του ηλικιωμένου στον καταψύκτη, ο 55χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι δεν δήλωνε τον θάνατό του για να συνεχίσει να παίρνει τη σύνταξη
ΦΩΤΟ από το NotosPress 9