Ελλάδα

Στο Θριάσιο σε σοβαρή κατάσταση ο Μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης

Δύσκολες ώρες για τον Μητροπολίτη Περιστερίου Κλήμη ο οποίος νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου ανέβασε πυρετό, είχε δυσκολία αναπνοής και συνεργάτες του τον μετέφεραν στο Θριάσιο νοσοκομείο Αττικής.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr ο μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του λόγω ασθενείας και η ΔΙΣ, εξαιτίας του διοικητικού κενού που έχει προκύψει στη Μητρόπολη από την αδυναμία της άσκησης των καθηκόντων του, πρόσφατα ενέκρινε τροποποίηση του 263/2014 Κανονισμού «Περί συγκροτήσεως, αρμοδιοτήτων και λειτουργίας των Μητροπολιτικών Συμβουλίων των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος», που προβλέπει ότι σε Μητροπόλεις, οι ποιμενάρχες των οποίων αδυνατούν προσωρινά να ασκήσουν τα καθήκοντά τους και επιπλέον δεν έχουν ορίσει αναπληρωτή τους, θα διορίζεται έξαρχος μητροπολίτης ως πρόεδρος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου για τις τρέχουσες διοικητικές ανάγκες.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο λόγος για τον οποίο η ΔΙΣ δεν προέβη στον ορισμό κατά την προηγούμενη συνεδρίαση είναι ότι δεν είχε λάβει την ιατρική γνωμάτευση για την κατάσταση του μητροπολίτη Περιστερίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ, τρόλεϊ και λεωφορεία την 28η Οκτωβρίου - Κλειστός ο σταθμός «Σύνταγμα» το πρωί της Τρίτης
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους Δήμους του Νομού Αττικής με σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων - Τα ΜΜΜ θα κινηθούν με πρόγραμμα Κυριακής και αργιών
Στιγμιότυπο από τον σταθμό του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος
Συνελήφθη στο Ζεφύρι μέλος εγκληματικής οργάνωσης που παρίστανε τον λογιστή και εξαπατούσε ηλικιωμένους
Οι δράστες δεν αρκούνταν με χρήματα και ακριβά αντικείμενα, καθώς έπαιρναν τις τραπεζικές κάρτες των ηλικιωμένων και αφού τους έπειθαν να τους δώσουν PIN, έπαιζαν τυχερά παιχνίδια για να αυξήσουν τα κέρδη τους
Το αντικείμενα που κατασχέθηκαν