Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Η εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Η είδηση πως η British American Tobacco Hellas βραβεύτηκε πρόσφατα ως η εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον έφερε στο μυαλό, αβίαστα, μια πολύ απλή απορία: πώς είναι να δουλεύει κανείς σε μια τέτοια εταιρεία.

Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι η British American Tobacco κατέκτησε για 14η φορά τα τελευταία οκτώ χρόνια τη διάκριση ως η εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα (Best Workplaces 2019), στην κατηγορία των κορυφαίων επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζομένους.

Και δεν είναι μόνο το περιβάλλον εργασίας που κάνει την British American Tobacco Hellas να ξεχωρίζει. Είναι και ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται και ανταμείβει τους εργαζομένους της. Διότι, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή: εξαιρετικοί άνθρωποι και δημιουργικό περιβάλλον.

Όσο πιο ικανοποιημένοι είναι οι εργαζόμενοι, τόσο καλύτερα αποδίδουν. Όσο καλύτερα αποδίδουν, τόσο καλύτερα πάει η εταιρεία. Όσο καλύτερα πάει η εταιρεία τόσο καλύτερες είναι οι εργασιακές συνθήκες. Συγκοινωνούντα δοχεία…

Με μπόνους, επιπλέον παροχές και μοναδικές για τα ελληνικά δεδομένα καινοτομίες για τους εργαζομένους της, η British American Tobacco Hellas αποδεικνύει έμπρακτα τα παραπάνω.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η British American Tobacco έχει επενδύσει περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους και άλλες σημαντικές επιπλέον παροχές, όπως ιδιωτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα, προγράμματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, καθώς και πλήθος άλλων παροχών και επιβράβευσης στους εργαζομένους της και δυνατοτήτων ακόμα και εντός του εργασιακού χώρου για ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν τρανταχτά στοιχεία και αριθμοί. Γιατί οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Facts, λοιπόν: Η British American Tobacco Hellas φροντίζει να προσφέρει εξαιρετικές επαγγελματικές προοπτικές εξέλιξης. Μέσα στο 2018, συνολικά, το 21% των εργαζομένων πήρε προαγωγή, με το 65% εξ αυτών να είναι γυναίκες.

Και δεν σταματά. Γιατί στόχος της εταιρείας είναι να αναπτύσσει συνεχώς τις δεξιότητες των ανθρώπων της. Έτσι, η British American Tobacco Hellas προσέφερε εκατοντάδες ώρες εκπαίδευσης μέσα στο 2018. Και στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης, οι εργαζόμενοι της εταιρείας αναλαμβάνουν διαρκώς πρωτοβουλία που δίνει αξία στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την δημιουργία του 1ου Job Center στην Ελλάδα για επανένταξη στην αγορά εργασίας κοινωνικών ομάδων που είναι στο περιθώριο, με την ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων της εταιρείας στη λειτουργία του Κέντρου, στο ξεκίνημα μιας πρωτοβουλίας που σημειώνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η χρονιά-ορόσημο

Η βράβευση ως εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα ήρθε μετά από μια χρονιά ορόσημο. Το 2018, η British American Tobacco Hellas έκανε σημαντικές επενδύσεις για στα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου, όπως το προϊόν θερμαινόμενου καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vype, καθώς η Ελλάδα επελέγη ως μια από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως όπου ο Όμιλος διαθέτει ολόκληρη την γκάμα των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς.

Το λανσάρισμα των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς του Ομίλου στην Ελλάδα έχει ήδη δημιουργήσει μέσα σε λίγους μήνες  περίπου 100 νέες θέσεις εργασίας, ενώ, συνολικά, η εταιρεία ενισχύει με 150 εκατομμύρια ευρώ την ελληνική οικονομία.

H British American Tobacco Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά προϊόντων καπνού και προϊόντων Επόμενης Γενιάς με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια, απασχολεί πάνω από 55.000 εργαζομένους και διαθέτει γκάμα με περισσότερα από 200 εμπορικά σήματα που διανέμονται σε πάνω από 200 αγορές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις