Ελλάδα

Σχεδόν δυο εκατομμύρια ΕΝΦΙΑ θα πληρώσει η εκκλησία

Σε πέντε δόσεις θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ η Εκκλησία της Ελλάδος. Αυτό αποφάσισε σήμερα η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 162ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ενέκρινε την πρόταση της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών (Ε.Κ.Υ.Ο.) για την καταβολή σε πέντε ισόποσες μηνιαίες δόσεις του αναλογούντος στην Εκκλησία της Ελλάδος Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α.) έτους 2018, ο οποίος συνολικά ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου οκτακοσίων τεσσαράκοντα οκτώ χιλιάδων διακοσίων τεσσαράκοντα οκτώ ευρώ και εξήκοντα ενός λεπτών (1.848.248,61€).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θέμα χρόνου η παράδοση των τριών αδελφών για το μακελειό στα Βορίζια - Έρευνες της ΕΛΑΣ σε Ρέθυμνο και Ψηλορείτη
Οι αρχές δεν αποκλείουν να παραδοθούν οι τρεις νεαροί αύριο, μετά την κηδεία της 57χρονης στα Χανιά - Το χρονικό του φονικού, και οι έρευνες της ΕΛΑΣ στα χωριά του Ηρακλείου και τις βουνοκορφές του Ψηλορείτη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου 10