Ελλάδα

Σχιστό: Κατέβασαν πυροσβέστες από πυροσβεστικό, τους έδειραν και τους λήστεψαν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (27.10.2021) στο hot spot στο Σχιστό, όταν μια ομάδα Ρόμα επιτέθηκε  σε δυο πυροσβέστες οι οποίοι βρίσκονταν εν ώρα υπηρεσίες και αφού του ξυλοκόπησαν, τους λήστεψαν.   

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια ομάδα πέντε Ρόμα επιτέθηκε σε ένα πυροσβεστικό όχημα που εκτελούσε την καθημερινή του περιπολία στην περιοχή του Σχιστού.

Την ώρα που το όχημα ήταν σταματημένο, οι Ρομά ανέβηκαν πάνω σε αυτό, κατέβασαν τους δύο πυροσβέστες και άρχισαν να τους χτυπούν. Ο ένας εκ των δύο έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι κι έχει μεταφερθεί στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. 

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο newsit.gr, οι Ρομά λήστεψαν τους δύο άνδρες του πυροσβεστικού σώματος, ενώ αφαίρεσαν και από όχημα εργαλειοθήκες, τον ασύρματο τον οποίο τον χρησιμοποίησαν για να βρίζουν, αλλά και τη μάνικα.

Στο σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες “χτενίζουν” την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες.   

Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 43χρονη για πρόκληση δύο πυρκαγιών στην Κερατέα - Σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση
Η γυναίκα προκάλεσε με πρόθεση δύο πυρκαγιές σε υπαίθριους χώρους της Κερατέας, θέτοντας εστίες φωτιάς στις 11:05 και στις 11:24 το πρωί της Τρίτης
περιπολικό
Πυροσβεστική: Τέσσερις συλλήψεις για τις φωτιές σε Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Εύβοια και Μαγνησία – Πάνω από 30 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
Aπό 1 Ιανουαρίου έως και 23 Ιουνίου 2026, έχουν επιβληθεί συνολικά 466 διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 516.298,56 ευρώ, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί 119 συλλήψεις για πρόκληση φωτιάς
Φωτιά στη Βοιωτία