Ελλάδα

Σύγκρουση λεωφορείου με συρμό του προαστιακού στη Λιοσίων

Λεωφορείο συγκρούστηκε με συρμό του προαστιακού κοντά στην Λιοσίων. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Οι επιβάτες σώθηκαν από την ψυχραιμία του οδηγού του προαστιακού. Κατευθύνθηκαν όλοι στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου και απέφυγαν την σύγκρουση. Δείτε φωτογραφίες από την σύγκρουση.

Λεωφορείο συγκρούστηκε με συρμό του προαστιακού στην Λιοσίων. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα έγιναν λίγο μετά τις 9 το πρωί σε φυλασσόμενη διάβαση Λιοσίων και Σιώκου. Ο προαστιακός “βρήκε” στο πίσω μέρος το αστικό λεωφορείο και από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματίες αφού το λεωφορείο ήταν γεμάτο κόσμο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του προαστιακού αντιλήφθηκε έγκαιρα τι πήγαινε να συμβεί και έκοψε ταχύτητα με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα. Σύμφωνα με όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1 ο προαστιακός κατευθυνόταν από τον Σταθμό Λαρίσης στο Αεροδρόμιο και στην ισόπεδη διάβαση Σιώπου και Κωνσταντινουπόλεως λόγω κίνησης το λεωφορείο είχε μείνει πάνω στις γραμμές και ο οδηγός του προαστιακού το κατάλαβε και επιχείρησε να κόψει όσο το δυνατόν ταχύτητα με αποτέλεσμα να βρει στο πίσω μέρος του λεωφορείου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πάνο Λούπο, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, οι επιβάτες του λεωφορείου ήταν εμφανώς σοκαρισμένοι αλλά αντέδρασαν και οι ίδιοι άμεσα καθώς όταν ο οδηγός του προαστιακού είδε από μακριά το λεωφορείο πάνω στις γραμμές άρχισε να κορνάρει προειδοποιώντας τους. Όλοι κατευθύνθηκαν στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου και έτσι σώθηκαν από την σύγκρουση. Οι φωτογραφίες είναι του Πάνου Λούπου και του Intime.

proastiakos

leoforeioliosion

leoforeioliosion

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 6
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
38