Ελλάδα

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία: Αποθεώθηκε ο αιώνιος έφηβος Μίκης

Ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία πριν καν αυτό αρχίσει. Ήταν η στιγμή της άφιξης του Μίκη Θεοδωράκη στο Σύνταγμα αρκετή ώρα πριν βγει στην σκηνή να απευθύνει χαιρετισμό.

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης έφτασε στο Σύνταγμα και βγαίνοντας από το αυτοκίνητο ο κόσμος που ήταν γύρω τον αποθέωσε. «Γεια σου δάσκαλε», του φώναζαν. Εκείνος σε λίγες λέξεις τα είπε όλα. «Ζήτω, η Μακεδονία η ελληνική», είπε ο Μίκης Θεοδωράκης και καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε την στιγμή της άφιξης του Μίκη Θεοδωράκη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν μου έδινε να πιω και τσακωθήκαμε» - Τα πρώτα λόγια του αδελφοκτόνου από τη Νέα Πέραμο στους αστυνομικούς
Ο αδελφοκτόνος ήταν γνώριμος των αρχών αλλά ως... θύμα, καθώς έξι φορές έχει καταγγείλλει τα αδέρφια του για ενδοοικογενειακή βία - Συχνοί οι καυγάδες τους λένε οι γείτονες
Αδελφοκτονία στη Νέα Πέραμο
Ισχυρές βροχοπτώσεις και με διάρκεια από σήμερα - Καμπανάκι για τις πληγείσες περιοχές
Η ΕΜΥ προειδοποιεί για κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, κυρίως στις περιοχες της Κέρκυρας, των Διαπόντιων νήσων και τους Παξούς όπως επίσης και στην Ήπειρο (κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές της)
Βροχή στην Αθήνα