Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα – Ζήτησαν την προστασία της δημόσιας υγείας και των δικαιωμάτων του λαού (pics)

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα –  Ζήτησαν την προστασία της δημόσιας υγείας και των δικαιωμάτων του λαού (pics)

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ στο οποίο συμμετείχαν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, μαθητές και φοιτητές ζητώντας μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και των δικαιωμάτων του λαού.

Οι συγκεντρωμένοι με συνθήματα όπως «ασφάλεια – υγεία – σύνταξη – δουλειά» και «συμβάσεις κλαδικές – αυξήσεις των μισθών» απαιτούν να μη μείνει κανείς χωρίς αξιοπρεπές εισόδημα. Επίσης ζήτησαν ουσιαστική προστασία των ανέργων και επίδομα ανεργίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις και καμιά μείωση μισθού.

«Η συνταγή και αυτής της κυβέρνησης, όπως και όλων των προηγούμενων, είναι δηλητήριο για τον λαό, αφού προβλέπει νέα προνόμια για το μεγάλο κεφάλαιο, για τους λίγους, ενώ για τους πολλούς εργασία χωρίς δικαιώματα, εργασιακή ανασφάλεια, αντιλαϊκά μέτρα και μια σειρά τέτοια ζητήματα που πρέπει το οργανωμένο εργατικό κίνημα να τα αντιμετωπίσει. Ανυποχώρητος αγώνας ενάντια και στην καταστολή, ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα. Μια φωνή, μια γροθιά, όλοι για όλα, ο ένας για τον άλλο» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στο συλλαλητήριο Ομοσπονδιών και φορέων στο Σύνταγμα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις