Ελλάδα

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 15χρονης Αλεξάνδρας!

Μετά την έκκληση από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση της 15χρονης Αλεξάνδρας, η ανήλικη κοπέλα βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της!

Με ενημέρωσή του, το Χαμόγελο του Παιδιού κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την εξαφάνισης μιας κοπέλας μόλις 15 ετών από την Αθήνα.

Την Πέμπτη, 8/3/19, στις 17:00 το απόγευμα, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, η Αλεξάνδρα Γ., 15 ετών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε απευθύνει έκκληση σε όποιον γνώριζε το οτιδήποτε, αναφέροντας πως η Αλεξάνδρα Γ. έχει ύψος 1,60 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε μαύρα αθλητικά παπούτσια και ίσως γκρι φούτερ.

Τελικά, σύμφωνα με νέα ενημέρωση του Χαμόγελου, η 15χρονη κοπέλα βρέθηκε και η περιπέτειά της είχε -ευτυχώς- αίσιο τέλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταδίωξη από την Καστοριά μέχρι την Κοζάνη τεσσάρων δραστών με 43 κιλά κάνναβη – Φωτογραφίες από τα ναρκωτικά και τα αυτοκίνητα
Στη διάρκεια της καταδίωξης, οι δράστες ξεφορτώθηκαν τα ναρκωτικά στην Καστοριά, συνέχισαν την πορεία τους προς την Κοζάνη όπου και συνελήφθησαν
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας
Καρυστιανού – Ρούτσι: «Μην πειράξετε τα ονόματα των θυμάτων» – «Καμία βεβήλωση του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη»
«Το θέμα με τα ονόματα των θυμάτων είναι κάτι που μας αφορά, που μας αγγίζει, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Πολιτεία που τα σκότωσε», είπε η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Πάνος Ρούτσι κάνουν δηλώσεις στου Ζωγράφου
57