Ελλάδα

Συνέδριο τον Απρίλιο για τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ

Το πρώτο της συνέδριο θα πραγματοποιήσει η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, από 6 έως 9 Απριλίου, στην Αθήνα, με σύνθημα: «Δεν Γυρνάμε Πίσω. Μαζί Να Χαράξουμε Τον Δρόμο - ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΓΩΝΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου, σε αυτό θα συζητηθούν οι θέσεις της οργάνωσης και το σχέδιο καταστατικού, ενώ ο προσυνεδριακός διάλογος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 2 Απριλίου, με την ψήφιση των προσυνεδριακών κειμένων και την εκλογή αντιπροσώπων από τις Οργανώσεις Μελών.

«Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να συναντηθεί και να συζητήσει με τους νέους και τις νέες σε όλη την Ελλάδα, τους μαθητές/τριες, τους φοιτητές/τριες, τους νέους/ες εργαζόμενους/ες, τους νέους μετανάστες/τριες για την καθημερινότητα τους, τα προβλήματα και τις ανάγκες τους.

Μέσα από έναν ανοιχτό και ευρύ δημοκρατικό διάλογο, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να αναδείξει ένα πολιτικό σχέδιο που θα προβάλλει λύσεις για τα προβλήματα της νεολαίας, χαράσσοντας, ταυτόχρονα, έναν άλλο δρόμο, αυτόν της συλλογικότητας, του αγώνα και της αλληλεγγύης. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα αγωνιστεί για τα δικαιώματα της νέας γενιάς, μιας γενιάς που θα μείνει στον τόπο της για να δημιουργήσει και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανασυγκρότηση της χώρας» σημειώνει η Οργανωτική Επιτροπή.

Το προσεχές διάστημα, η οργάνωση θα ξεκινήσει καμπάνια εγγραφής νέων μελών, καθώς και σειρά εκδηλώσεων σχετικά με τα ζητήματα της εργασίας, της παιδείας και των κοινωνικών δικαιωμάτων των νέων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βεντέτα στα Βορίζια: Το ολονύχτιο μοιρολόι στο σπίτι του 39χρονου, τα 5 πρόσωπα που είναι στο «κάδρο» των Αρχών και τα κλειστά στόματα
Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ για τα 3 άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στο αιματοκύλισμα - Δραματικές οι στιγμές στο σπίτι του 39χρονου
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς 19
Ο Μιχάλης Αεράκης για το μακελειό στα Βορίζια: «Το θέμα είναι η Παιδεία, πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα»
«Τα νέα παιδιά θεωρούν "καπετανάτο" να πίνουν κούπες και όταν μεγαλώσουν να έχουν κι ένα περίστροφο στη μέση τους. Ή να βλέπουμε παιδάκια 9 χρονών να οδηγούν τζιπ 4Χ4 και δεν τους μιλάει κανένας», υπογράμμισε ακόμα
Μιχάλης Αεράκης