Ελλάδα

Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός μετά από αλκοτέστ στο Βόλο: «Ήπια τρία τσιπουράκια»

Όλα έγιναν όταν μετά το τέλος της παράστασης στην οποία συμμετείχε, έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας

Ο γνωστός ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης, συμμετείχε σε παράσταση στο Βόλο και βρέθηκε… από το θεατρικό σανίδι, στο αυτόφωρο. 

Σύμφωνα με το e-thessalia ο ηθοποιός συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (7/7/25) καθώς μετά το τέλος της παράστασης έπεσε σε μπλόκο με αλκοτέστ και βρέθηκε να έχει καταναλώσει αλκοόλ πάνω από το όριο. 

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ίδιος στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, μετά την παράσταση έφτασαν φίλοι του και όλοι μαζί στα καμαρίνια του θεάτρου κατανάλωσαν τσίπουρο. «Ήπια δύο τρία τσιπουράκια» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Στη συνέχεια, μαζί με άλλα στελέχη της παράστασης, φόρτωσαν σε δύο αυτοκίνητα πράγματα της παραγωγής για να τα μεταφέρουν από το πάρκινγκ του δημοτικού θεάτρου στο πάρκινγκ ξενοδοχείου, το οποίο φυλάσσεται και έχει κάμερες, ώστε να είναι πιο ασφαλή.

Τότε, έπεσε στο μπλόκο της Τροχαίας. Ο 48χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε το επόμενο πρωί (8/7/25) στο Αυτόφωρο, όπου παραδέχτηκε πως «είμαι εδώ δικαίως. Ποτό και οδήγηση δεν πάνε μαζί».

Εντύπωση προκαλεί πάντως ότι παρά την εισαγγελική πρόταση να κριθεί ένοχος, η πρόεδρος του δικαστηρίου με πολλή επιείκεια, όπως είπε, έκρινε τον ηθοποιό αθώο, συστήνοντάς του να είναι πιο προσεκτικός όταν πίνει και να μην οδηγεί.

Στο δικαστήριο, ήταν μαζί του και στελέχη της παράστασης και ο επίσης γνωστός ηθοποιός και συμπρωταγωνιστής του σε κωμική σειρά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ και η κατάβαση που κόστισε τη ζωή στον 37χρονο στην Κρήτη – Οι τελευταίες στιγμές του
Στην κλήση που έκανε στο ΕΚΑΒ ανέφερε ότι είχε τραυματιστεί στο πόδι και στα πλευρά, ωστόσο το γεγονός ότι οι διασώστες δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν το σημείο στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του
Ο 37χρονος σπό την Κρήτη