Ελλάδα

Τα καθηλωμένα C 27 και το …”χρυσό” υπόστεγο των 35 εκατομμυρίων ευρώ!

Παραγγείλαμε και πληρώσαμε σχεδόν εξ ολοκλήρου 12 μεταγωγικά αεροσκάφη C 27. Παραλάβαμε οκτώ. Και δεν πετά κανένα!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ιστορία των μεταγωγικών αεροσκαφών που αγόρασε η Ελλάδα το 2003 εξελίσσεται σε μια υπόθεση που σίγουρα θα πρέπει επιτέλους να απασχολήσει σοβαρά και αποτελεσματικά την ηγεσία του ΥΕΘΑ και ίσως όχι μόνο αυτή.

Αυτή τη στιγμή η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία δεν έχει στην διαθεσή της ,ούτε ένα από τα κατά τ΄ άλλα ολοκαίνουργια αεροσκάφη C 27 που αγοράσαμε από την κοινοπραξία Alenia-Lockheed Martin το 2003. Αιτία εκτός από τα πολλά τεχνικά προβλήματα και η απουσία συμφωνίας τεχνικής υποστήριξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα