Ελλάδα

Τελεσίγραφο ως το μεσημέρι για τους διοικητικούς των Πανεπιστημίων

Έως τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης παρατείνεται η προθεσμία για την απογραφή των περίπου 2.000 διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων που υπάγονται στο καθεστώς της διαθεσιμότητας στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας.

Την απόφαση για παράταση της προθεσμίας κατά 14 ώρες (έληγε τα μεσάνυχτα της Τρίτης) έλαβε ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος που παράλληλα απηύθυνε έκκληση προς τους υπαλλήλους να απογραφούν.

Σύμφωνα με τροπολογία που ψηφίστηκε στη βουλή, όσοι υπάλληλοι δεν απογραφούν θα τεθούν αυτομάτως σε αργία.

Πηγές από το υπουργείο έκαναν λόγο για ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή τις τελευταίες ώρες στην ειδική ιστοσελίδα απογραφής.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στους 42°C έφτασε η θερμοκρασία του 15χρονου που έπαθε θερμοπληξία και χρειάστηκε μεταμόσχευση – Ο Ιταλός χειρουργός μιλά για την σπάνια περίπτωση
Ο 15χρονος ήταν κατά τα άλλα υγιής, εάν εξαιρεθεί η συγγενής (εκ γενετής) ανιδρωσία από την οποία πάσχει, δήλωσε ο Dr. Renato Romagnoli
Η διακομιδή του 15χρονου 4