Ελλάδα

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Πότε θα αναρτηθούν στο Taxisnet

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2021: Πότε θα αναρτηθούν στο Taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας για τη νέα χρονιά. Παίρνουν σειρά, μετά τον φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ.

Πλησιάζει η ώρα για τα Τέλη κυκλοφορίας 2021. Σύμφωνα με όσα έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας, οι ιδιοκτήτες ΙΧ αναμένεται να καταβάλλουν τα τέλη κυκλοφορίας 2021 χωρίς αλλαγές.

Και αυτό θα συμβεί, καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών σταθμίζοντας την οικονομική κατάσταση λόγω της κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός σχεδόν όλο το 2020 πολλές πτυχές της οικονομίας, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας.

Τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας 2021, εκτός απροόπτου αναμένεται να φορτωθούν στο Taxisnet εντός του Νοεμβρίου, ενώ η εξόφλησή τους, όπως συμβαίνει πάντα, θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Οι φορολογούμενοι, μάλιστα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς η εκπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας συνεπάγεται πρόστιμο που αναλογεί στο 100% -δηλαδή το διπλάσιο- των τελών που αναλογούν στο εκάστοτε όχημα.

Πως θα πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας 2021

Η διαδικασία για την εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας 2021 αναμένεται να παραμείνουν αμετάβλητα σε σύγκριση με πέρυσι. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει ο ιδιοκτήτης του οχήματος είναι να συμπληρώσει τον Α.Φ.Μ., που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας. Στη συνέχεια, συμπληρώνει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας καθώς και το έτος τελών κυκλοφορίας που αφορά η εκτύπωση.

Επιλέγοντας, ακολούθως, την αναζήτηση βγαίνει μήνυμα ότι έχουν αναρτηθεί τα ειδοποιητήρια για τα νέα τέλη κυκλοφορίας. Τελευταίο βήμα είναι να πατήσει κάποιος το κουμπί «Εκτύπωση» όταν εμφανιστεί το μήνυμα «Επιτυχής αναζήτηση».

Με την ταυτότητα πληρωμής οφειλής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο τα τέλη μπορούν να πληρωθούν στον γκισέ των τραπεζών ή ηλεκτρονικά μέσω e-banking. Επίσης, αν κάποιος επιλέξει να τα πληρώσει μέσω πιστωτικών καρτών μπορεί να «κερδίσει» έως και 12 άτοκες δόσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Τσαγκαράκης: Πώς έφτασαν οι αστυνομικοί στα ίχνη του γκαλερίστα που κατηγορείται για βαριά κακουργήματα
Δύο email φαίνεται πως είναι εκείνα που οδήγησαν στις έρευνες για τον γκαλερίστα ενώ ένας βυζαντινολόγος από την Κύπρο αποκάλυψε την υπόθεση με το Ευαγγέλιο
Γιώργος Τσαγκαράκης: Πώς έφτασαν οι αστυνομικοί στα ίχνη του γκαλερίστα που κατηγορείται για βαριά κακουργήματα
Κτηνοτρόφοι προχώρησαν σε πολύωρο μπλόκο στο λιμάνι της Λέσβου - Αντιδράσεις για τα μέτρα καραντίνας για τον αφθώδη πυρετό
Η εξέλιξη αυτή συνδέεται άμεσα με την αναστολή λειτουργίας των τυροκομείων, αλλά και με την απουσία οργανωμένης εναλλακτικής για τη διάθεση της παραγωγής
Διαμαρτυρία πραγματοποιούν οι κτηνοτρόφοι της Λέσβου στη πόλη της Μυτιλήνης. Έχουν αποκλείσει το λιμάνι της Μυτιλήνης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιβιβαστούν στο καράβι για Πειραιά, καθώς και 1000 περίπου τουρίστες από Τουρκία