Ελλάδα

Τέμπη: Η Αθηνά σκοτώθηκε και ο άντρας της σώθηκε επειδή σηκώθηκε να πάει τουαλέτα

Το ζευγάρι ταξίδευε από Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Ο 31χρονος επέζησε από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, αλλά η γυναίκα του, δεν τα κατάφερε…

Παντρεύτηκαν και πριν από δύο χρόνια έγιναν γονείς. Αποφάσισαν να αφήσουν το αγγελούδι στους γονείς και να κάνουν ένα ταξίδι για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Το ταξίδι της επιστροφής τους βρήκε μέσα στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε μετωπική με εμπορική στα Τέμπη. Η νεαρή Αθηνά σκοτώθηκε, ενώ ο Νίκος τραυματίστηκε αλλά ευτυχώς κατάφερε να ζήσει. Λίγο πριν το δυστύχημα είχε σηκωθεί για να πάει στην τουαλέτα και έτσι από το 3ο βαγόνι, ήταν στο 4ο τη στιγμή του δυστυχήματος.

Η 34χρονη Αθηνά Κατσάρα και ο 31χρονος Νίκος Ζήσης ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι που ζούσε στην Κατερίνη. Φωτογραφίες αποτυπώνουν τους δυο τους σε χαρούμενες στιγμές της ζωής τους. Δύο χρόνια πριν, μάλιστα, έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Το περασμένο Σαββατοκύριακο επέλεξαν να αφήσουν το δύο χρονών αγοράκι τους, τον μικρό Χρήστο, στην Κατερίνη και να ταξιδέψουν στην Αθήνα για το τριήμερο.

Όμως, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για το ζευγάρι που επέστρεφε με το μοιραίο τρένο IC62, έχοντας εισιτήρια για το βαγόνι νούμερο 3. Δευτερόλεπτα πριν το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο Νίκος σηκώθηκε από το κάθισμά του, δίπλα στην Αθηνά, για να πάει τουαλέτα σε άλλο βαγόνι, πιο πίσω στον συρμό.

Η σύγκρουση τον βρήκε όρθιο, ενώ βάδιζε σε άλλο βαγόνι. Έσπασε δύο πλευρά και το ισχίο του. Η επόμενη μέρα τον βρήκε να αναρρώνει στο νοσοκομείο, αλλά είχε ήδη ανοίξει μια πολύ μεγαλύτερη πληγή.

athina

Η αγαπημένη του Αθηνά, που για λίγα λεπτά την άφησε για να μετακινηθεί στο τέταρτο βαγόνι, αγνοείτο. Η σορός της αναγνωρίστηκε μόλις χθες και ενώ ο Νίκος νοσηλευόταν στην Ορθοπεδική Κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας.

Η μοίρα έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι στους γονείς του δίχρονου Χρήστου. Η κοινωνία της Κατερίνης είναι συγκλονισμένη, εκατοντάδες μηνύματα και στόρι στα social media στέλνουν συλλυπητήρια για τον χαμό της Αθηνάς.

athina

«Η αδερφούλα μου δεν είναι πια κοντά μας…». Με αυτά τα λόγια ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού, Βασίλης Κατσάρας, αποφάσισε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του αδερφή.Η κηδεία της Αθηνάς Κατσάρα θα γίνει στις 16:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στην Κατερίνη.

Πηγή: voria.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 26
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων