Ελλάδα

Τεχνικό πρόβλημα στη πτήση της Ολυμπιακής για Λήμνο – Επέστρεψε στην Αθήνα

Ο κυβερνήτης αποφάσισε, για λόγους ασφαλείας, να επιστρέψει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (24.02.2025) στους επιβάτες της πτήσης της Ολυμπιακής με προορισμό τη Λήμνο, αλλά και προς Αθήνα, καθώς το αεροσκάφος που είχε προγραμματιστεί να αναχωρήσει από την Αθήνα στις 18:25, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ταξίδι του λόγω βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροπλάνο της Ολυμπιακής παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της πτήσης προς Λήμνο, και ο κυβερνήτης αποφάσισε, για λόγους ασφαλείας, να επιστρέψει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί η φύση της βλάβης –  τεχνικού προβλήματος, ούτε αν θα υπάρξει αντικατάσταση του αεροσκάφους ή επαναπρογραμματισμός της πτήσης, γράφει το limnoslive.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κραυγή αγωνίας για να μην ξεσπάσει βεντέτα στα Βορίζια - Μετά την κηδεία της 56χρονης αναμένεται να παραδοθούν τα 3 ανίψια της
Κλειστά και σήμερα τα σχολεία σε Βορίζια και Ζαρό – Το μεσημέρι η κηδεία της 56χρονης – Με drones αναζητούν τους εμπλεκόμενους στα βουνά της Κρήτης
56χρονη
«Αφαίρεσαν τη ζωή» του Echo, του σκύλου που εντόπισε την σορό του Μπάμπη Κούτσικου και συμμετείχε στις έρευνες για τον Βασίλη Καλογήρου
«Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει δελτίο τύπου που θα αναφέρεται ο λόγος που μας αφαίρεσαν από την ζωή μας τον Echo μας!!! Καλό παράδεισο ψυχή μας»
O σκύλος Εcho