Ελλάδα

Θανατηφόρα τροχαία σε Ζάκυνθο και Πάτρα!

Ένας πεζός και μία γυναίκα οδηγός άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο...

Το πρώτο δυστύχημα έγινε στη Ζάκυνθο, λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα, με θύμα έναν 65χρονο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τροχαίο έγινε στον κεντρικό δρόμο του Αργασίου. Το θύμα, που διέσχιζε εκείνη την ώρα τον δρόμο, για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε Ιταλός τουρίστας, που έκανε τις διακοπές του στο νησί. Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αργότερα θα μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία και νεκροτομή.

Δύο ώρες αργότερα είχαμε τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα, στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της διασταύρωσης Μυρτιάς Αιγίου.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονη συγκρούστηκε, για άγνωστο ακόμα λόγο, με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα η γυναίκα οδηγός, ενώ ο άνδρας διακομίστηκε με τραύματα στο νοσοκομείο Αιγίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια
Ο 17χρονος Πολωνός που συνελήφθη στην Κατερίνη σκότωσε την 16χρονη και μετά έκανε αναρτήσεις από το κινητό της - «Βλέπουν» συνεργούς οι Αρχές
«Αν γυρίσω σε 5 λεπτά, θα έχω τσακωθεί άγρια μαζί του» ήταν τα τελευταία λόγια της νεαρής κοπέλας στη μητέρα της πριν συναντήσει τον 17χρονο δολοφόνο της
Το 16χρονο θύμα δολοφονίας