Ελλάδα

Θάσος: Ιταλός τουρίστας βρέθηκε νεκρός – Είχε πάει για πεζοπορία στο όρος Υψάριο

Ο άτυχος τουρίστας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άλλους 2 πεζοπόρους τουρίστες οι οποίοι έκαναν την ίδια διαδρομή.

Τραγική κατάληξη είχε η πεζοπορία στο όρος Υψάριο της Θάσου για έναν Ιταλό τουρίστα, καθώς εντοπίστηκε νεκρός σήμερα (08.07.2025) στο μονοπάτι που ξεκινάει από την τοπική κοινότητα Ποταμιάς και καταλήγει στην κορυφή, στην νοτιοανατολική πλευρά του βουνού.

Ο 64χρόνος τουρίστας, που έκανε διακοπές στη Θάσο, ξεκίνησε νωρίς το πρωί για πεζοπορία από το μονοπάτι της Ποταμιάς. Μαζί του έφερε και ειδικά μπαστούνια πεζοπορίας, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- είχε προλάβει να διανύσει μόλις λίγα χιλιόμετρα πριν καταλήξει.

Ο άτυχος Ιταλός τουρίστας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άλλους 2 πεζοπόρους τουρίστες, οι οποίοι έκαναν την ίδια διαδρομή.

Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε με ασθενοφόρο τον 64χρονο στο Κέντρο Υγείας του Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο μικροσκόπιο η μονωτική ταινία της βόμβας στο σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη - Ξεσκονίζουν τα βίντεο της περιοχής
Εντύπωση πάντως προκαλεί στους έμπειρους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ανάληψη της ευθύνης, ενώ ούτε υπήρξε κάποιο προειδοποιητικό μήνυμα
Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη