Ελλάδα

ΘΕΜΑ NEWSIT: Αλλοδαπή, ανασφάλιστη και χωρίς χαρτιά η καθαρίστρια που εργαζόταν σε πολιτικό

'Oπως αποκαλύπτει το Newsit, η γυναίκα που εργαζόταν  ανασφάλιστη σε σπίτι πολιτικού είναι αλλοδαπή και φοβάται να το καταγγείλει.

‘Οπως είπε στο Νewsit η Βλασία Δημητρακοπούλου, Πρόεδρος της Πανελλήνιας ‘Ενωσης Καθαριστριών, η γυναίκα φοβάται τις συνέπειες του νόμου και γι’ αυτό διστάζει να κάνει την καταγγελία. Γίνονται προσπάθειες να διαλυθούν οι φόβοι της και προσπαθούμε όλοι να της δείξουμε οτι είμαστε πλάι της.
Είπε επίσης οτι έχει πληροφόρηση και για άλλους πολιτικούς, βουλευτές.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ NEWSIT 

Χθες, η αντιπρόεδρος της Ενωσης, κατήγγειλε το γεγονός χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες στην Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στη Βουλή.

Κατήγγειλε επίσης ότι στην οδό Πειραιώς υπάρχει εταιρεία καθαρισμού που κακοποιεί το προσωπικό της, ενώ υπενθύμισε πως η Δικαιοσύνη έχει ήδη επιληφθεί για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις εργολαβίες καθαρισμού στο νοσοκομείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», τον ΗΣΑΠ και το ΔΑΦΝΙ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ψυχρολουσία» ο καιρός το Πάσχα: Από τα 25άρια στις βροχές της Μεγάλης Πέμπτης και στο κρύο της Ανάστασης
Από τη Μεγάλη Πέμπτη η θερμοκρασία θα σημειώσει μία μικρή υποχώρηση, ενώ Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο αναμένεται το πέρασμα μίας διαταραχής που θα δώσει βροχές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα
Βροχή
Παλλήνη: Το σημείωμα αγάπης στην οικογένειά του και οι περίεργες κακώσεις – Μυστήριο με τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός με tie wrap στον λαιμό
Οι αναλυτές κατάφεραν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να ταυτοποιήσουν τη σορό, να διαπιστώσουν σε ποιον ανήκει, και στη συνέχεια να βρουν ένα σημείωμα που παραπέμπει σε αυτοκτονία
Άνδρας βρέθηκε νεκρός με ταϊράπ γύρω από τον λαιμό του στην Παλλήνη