Ελλάδα

«Θεματοφύλακες»: Χρυσαυγίτης και στο κόμμα Κασιδιάρη ο απαγωγέας του καθηγητή στην Πιερία

«Θεματοφύλακες» ρατσισμού και ακραίου εθνικισμού! Πλούσιο «ιστορικό» και άρρηκτες σχέσεις με την ακροδεξιά φαίνεται πως έχει ο επικεφαλής του τάγματος παράνοιας, των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», το οποίο «αναβάθμισε» τη δράση του, ξεπερνώντας κάθε αποδεκτό όριο.

Ο Θ.Μ. από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ανήκει πολιτικά στον ακροδεξιό χώρο στηρίζοντας μάλιστα το κόμμα του καταδικασθέντος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Ηλία Κασιδιάρη, όπως αποκαλύπτει το MEGA και η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης «Έλληνες για την Πατρίδα», γίνεται λόγος στην… πλούσια δράση του, ενώ παρουσιάζεται ως στέλεχος με αρμοδιότητες στον τομέα μετανάστευσης και ασύλου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Θ.Μ. είναι απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2013. Στόχος του, δε, είναι να παλέψει «ενάντια στο διεφθαρμένο καθεστώς και να επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των Ελλήνων…».

Υπηρετούσε στην Τροχαία Γρεβενών, ενώ στο ιστορικό του έχει 22 μηνύσεις κατά συναδέλφων του, πολιτών και δικαστικών λειτουργών.

Click4more: «Ρήγμα» στους αρνητές – Το «σώμα ομολογητών θεματοφυλακής του Συντάγματος» αφήνει αιχμές για τους «ιεροδηλωσήτες»

Ο ίδιος, πρωτοστατούσε σε εκδηλώσεις αρνητών, προτρέποντας πολίτες να μην εμβολιαστούν καλώντας τους σε ανυπακοή των μέτρων προστασίας από τον Covid-19.

Παρακολουθήστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ανιψιός του 68χρονου συναντήθηκε με τον συνεργό λίγες μέρες πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - Νέα βίντεο ντοκουμέντα για το φονικό
Οι αντιφάσεις στις απολογίες των 22χρονων φερόμενων δραστών, η σχέσεις του 68χρονου με τον ανιψιό του που επέζησε του φονικού και τα πιθανά σενάρια για την διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
Φοινικούντα
Fake news για τον νέο ΚΟΚ καταγγέλλει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών – «Δεν απαγορεύεται ο καφές, το νερό και τα χοντρά μπουφάν»
«Καμία από τις παραπάνω ενέργειες δεν επισύρει πρόστιμο, εφόσον δεν παραβιάζονται οι βασικοί κανόνες ασφαλούς οδήγησης» ξεκαθαρίζει το υπουργείο
Έλεγχος από αστυνομικούς της Τροχαίας 23