Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

«Θερμό» επεισόδιο Παγώνη – Καλλιακμάνη στον «αέρα» για τα «φακελάκια» Γεωργιάδη

«Θερμό» επεισόδιο Παγώνη – Καλλιακμάνη στον «αέρα» για τα «φακελάκια» Γεωργιάδη

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Ματίνα Παγώνη και Γιώργο Καλλιακμάνη. Αφορμή της τηλεοπτικής αντιπαράθεσης η δήλωση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη για το «φακελάκι» στους γιατρούς και τα απογευματινά χειρουργεία.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA», οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ της προέδρου της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνη και του προέδρου των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη, για τα «φακελάκια» του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Τι θέλετε να μας πείτε δηλαδή ότι τα παίρνουμε;», είπε η Ματίνα Παγώνη, για να της απαντήσει ο Γιώργος Καλλιακμάνης, «το δίνεις το φακελάκι γιατί αλλιώς δεν μπαίνεις ποτέ να κάνεις εγχείρηση!».

«Σήμερα κάποιος που δίνει φακελάκι, πάει γρηγορότερα ή όχι; Δυστυχώς για να είμαστε ειλικρινείς συμβαίνει. Τι λέμε τώρα; Λέμε αντί να συμβαίνει παράνομα και εξωθεσμικά, θα συμβαίνει νόμιμα και θεσμικά. Άρα θα μειωθεί και το φακελάκι», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, σηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

«Είναι ντροπή!»

«Το πήρατε τώρα εσείς με τα φακελάκια. Έγινε μια λάθος έκφραση», είπε στην αρχή η Ματίνα Παγώνη, με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να της απαντά ειρωνικά: «Δεν παίρνουν οι γιατροί φακελάκια…».

«Ο υπουργός εννοούσε ότι αυτοί που θα κάνουν απογευματινά χειρουργεία, θα πληρωθούν», ανταπάντησε η κ. Παγώνη.

«Δεν ξέρει ο κόσμος ότι για να κάνει μια εγχείρηση, άμα δεν δώσει φακελάκι. τι λέτε τώρα», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, με τη Ματίνα Παγώνη να απαντά:

«Υπάρχει πλειοψηφία των γιατρών που παίρνει φακελάκι; Αυτό λέτε σήμερα το πρωί; Αν υπάρχει μία μειοψηφία γιατρών να την καταγγείλετε! Και γιατί τους δίνετε εσείς το φακελάκι;».

«Το δίνεις γιατί αλλιώς δεν μπαίνεις ποτέ να κάνεις εγχείρηση!», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, με τη Ματίνα Παγώνη να ανταπαντά:

«Εσείς πιστεύετε λοιπόν ότι ο γιατρός θα πάει να σκοτώσει στο χειρουργείο αν δεν του δώσετε λεφτά; Είναι ντροπή!».

«Δεν θα κάνει την εγχείρηση. δεν λέω για όλους τους γιατρούς. Οι περισσότεροι γιατροί είναι έντιμοι», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Παρακολουθήστε τον «θερμό» διάλογο στον «αέρα» της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA»:

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις