Ελλάδα

Θεσσαλία: Εννέα νέα κρούσματα λεπτοσπείρωσης το τελευταίο 24ωρο

Δέκα εννέα επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα λεπτοσπείρωσης από τις 6 Οκτωβρίου, και 34 κρούσματα, εκ των οποίων έξι νοσηλεύονται, έχουν καταγραφεί στη Θεσσαλία, σύμφωνα με τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Φώτη Σερέτη.

«Κατεγράφησαν τρεις νέες νοσηλείες λόγω γαστρεντερίτιδας και 14 λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού. Ακόμη, εντοπίσθηκαν 19 νέα κρούσματα λεπτοσπείρωσης από την 6η Οκτωβρίου, τα εννέα εκ των οποίων παρατηρήθηκαν το τελευταίο 24ωρο», τόνισε ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, κατά τη σημερινή (13.10.2023) ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βραχιολάκι» από σήμερα στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» – Σε εφαρμογή στο «Γεννηματάς» μέχρι τα τέλη Ιουνίου
Το σύστημα ιχνηλάτησης με «βραχιολάκι» είναι προγραμματισμένο να επεκταθεί σε επιπλέον 14 δημόσια νοσοκομεία έως τα μέσα Ιουλίου και σε συνολικά 100 έως τον Ιανουάριο του 2026.
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ 2