Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 11χρονος δέχτηκε επίθεση από συμμαθητές του στο διάλειμμα – Τον χτυπούσαν με μπουνιές στο κεφάλι

Η μητέρα του κάνει λόγο για buylling και καταγγέλλει την λάθος διαχείριση τέτοιων περιστατικών από τους καθηγητές

Άγρια επίθεση από δύο συμμαθητές του δέχτηκε ένας 11χρονος μαθητής, μέσα στο σχολείο του στο Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης την ώρα του διαλείμματος αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 οι ανήλικοι του επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές.

Η μητέρα του 11χρονου αποκάλυψε ότι το παιδί της έχει πέσει πολλές φορές θύμα bullying από την στιγμή που πήγε στο συγκεκριμένο σχολείο στη Θεσσαλονίκη και υπογράμμισε την ανάγκη να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των μαθητών από τέτοιες επιθέσεις.

Σοκαρισμένη η μητέρα περιέγραψε την επίθεση που δέχτηκε ο γιος της και είπε αρχικά πως «την ώρα που ο γιος μου χτύπησε το κουδούνι για να μπουν μέσα στα τμήματα, κάποιος ήρθε από πίσω και τον χτύπησε με μπουνιά στο κεφάλι και αφού έπεσε κάτω και μετά σηκώθηκε, συνέχισε κάποιο άλλο παιδάκι να τον χτυπάει με μπουνιές στο κεφάλι. Εκείνη την ώρα ο δάσκαλος που βρισκόταν στο προαύλιο συνειδητοποίησε ότι πέφτει ξύλο και τους πήγε στο γραφείο της διευθύντριας».

Σύμφωνα με την μητέρα, ο γιος της δεν είχε προηγούμενα με αυτά τα παιδιά, και υπογράμμισε ότι «είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που ζούμε, αυτό γίνεται καθημερινά στο συγκεκριμένο σχολείο», που «είναι ανύπαρκτο σε όλα», όπως ανέφερε.

«Εμένα δεν με ενημέρωσε κανένας ενώ το παιδί μου ήταν χτυπημένο στο κεφάλι. Ήρθα στις 13:10 στο σχολείο για να δω τι κάνει, γιατί το συγκεκριμένο παιδί τρώει bullying από το 2024, από την ώρα που ήρθαμε σε αυτό το σχολείο. Η διευθύντρια το μόνο που λέει είναι “μάθετε στον Αλέξανδρο να μην δίνει σημασία”» είπε η μητέρα.

Κατήγγειλε, επίσης, ότι η διευθύντρια την πρώτη φορά που ο γιος της έπεσε θύμα bullying, «μου ανέφερε ότι τα παιδιά αυτά είναι από καλές οικογένειες». «Συγγνώμη αλλά εμείς από που είμαστε, μας ξέρουν;», σχολίασε η μητέρα του αγοριού.

Εξήγησε στη συνέχεια ότι «είμαι στο προαύλιο του σχολείου πάρα πολλές φορές και χθες πήγα στην πρωτοβάθμια να αναφέρω το σκηνικό για το συγκεκριμένο σχολείο, ότι αυτό γίνεται εδώ και 3 χρόνια και μου είπαν ότι “απαγορεύεται κυρία μου να είστε έξω από το σχολείο”. Εμείς που κάνουμε τα πάντα μέσα στο σχολείο για να προστατεύσουμε το παιδί μας είμαστε παράνομοι και οι υπόλοιποι είναι νόμιμοι;».

Η ίδια υποστηρίζει ότι υπάρχουν και άλλοι γονείς που έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις, αλλά ο καθένας το διαχειρίζεται μόνος του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 60χρονος γιος της χήρας του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
Ο 60χρονος σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, φέρεται να χορήγησε ηρεμιστικά χάπια στην υπερήλικη μητέρα του, να τη σκότωσε προκαλώντας της ασφυξία και ακολούθως να εβαλε φωτιά στο διαμέρισμα
Δολοφονία της 87χρονης Ελένης Παπαδοπούλου
Οι δικαστικές υποθέσεις που «σημάδεψαν» το 2025: Η γυναικοκτονία – σύμβολο, τα Τέμπη και η δικαστική «ταφόπλακα» για Φιλιππίδη και Πισπιρίγκου
Η δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, η τραγωδία των Τεμπών, η φονική πυρκαγιά στο Μάτι, οι δίκες Πισπιρίγκου και Φιλιππίδη και η σύλληψη της Ειρήνης Μουρτζούκου ήταν οι δικαστικές υποθέσεις της χρονιάς
Δικαστήριο