Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 31χρονος μαχαίρωσε 25χρονη μέσα σε διαμέρισμα – Με τουρνικέ οι αστυνομικοί σταμάτησαν την αιμορραγία

Η 25χρονη φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα, ενώ ο 31χρονος φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές ότι η γυναίκα επιχείρησε να τον ληστέψει
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (20.08.2026) στη Θεσσαλονίκη με έναν 31χρονο να μαχαιρώνει μια 25χρονη γυναίκα μέσα σε διαμέρισμα.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή 40 Εκκλησιές, στη Θεσσαλονίκη με τις πληροφορίες του ThessPost να αναφέρουν ότι ο 31χρονος και η 25χρονη δεν ήταν ζευγάρι.

Η  25χρονη φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα, ενώ ο 31χρονος φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές ότι η γυναίκα επιχείρησε να τον ληστέψει.

Η 25χρονη τραυματίστηκε και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από άνδρες της ομάδας Ζ, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν την αιμορραγία κάνοντάς της τουρνικέ. Στη συνέχεια έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και οι δύο έχουν συλληφθεί, ενώ την υπόθεση διερευνούν οι αρμόδιες Αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηράκλειο: 53χρονος διακινούσε «ποτά μαϊμού» και χιλιάδες μπαλόνια με «αέριο γέλιου» – Φωτογραφίες και βίντεο
Σε αποθηκευτικό χώρο καταστήματος βρέθηκαν πάνω από 1.000 λίτρα αλκοολούχων ποτών και ποσότητα υποξειδίου του αζώτου που θα μπορούσε να γεμίσει 30.000 μπαλόνια
Ηράκλειο: 53χρονος διακινούσε «ποτά μαϊμού» και χιλιάδες μπαλόνια με «αέριο γέλιου» – Φωτογραφίες και βίντεο