Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 33χρονος εργαζόμενος του ΟΣΕ ακρωτηριάστηκε όταν επιχείρησε να ανέβει σε τρένο που ήταν σε κίνηση

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν κλειδούχος του ΟΣΕ

Ένα ασύλληπτο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 33χρονου σημειώθηκε σε αφύλακτη διάβαση τρένων στη Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί σήμερα, Τετάρτη (26.02.25) όταν ο άνδρας επιχείρησε να ανέβει σε εν κινήσει τρένο, σε αφύλακτη διάβαση έξω από τη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος είναι κλειδούχος του ΟΣΕ και φέρεται να επιχείρησε να ανέβει σε βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας η οποία κινείτο με χαμηλή ταχύτητα.

Ο άνδρας τραυματίστηκε και το δεξί του πόδι φέρεται να ακρωτηριάστηκε από τον αστράγαλο και κάτω.

Η ανακοίνωση του ΟΣΕ

Σήμερα στις 09:00 στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Σίνδου κατά την διάρκεια ελιγμών εμπορικής αμαξοστοιχίας, κλειδούχος που ανήκει στο μόνιμο προσωπικό του ΟΣΕ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε το ΕΚΑΒ και η ΕΛΑΣ.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην Επιθεώρηση Εργασίας, την ΡΑΣ και τον Εθνικό Οργανισμό Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών (ΕΟΔΑΣΑΑΜ). Το συμβάν θα  διερευνηθεί με βάση την προβλεπόμενη διαδικασία από τον Οργανισμό.

Η διοίκηση του ΟΣΕ εκφράζει την λύπη της για τον τραυματισμό του εργαζόμενού της, ενώ κατά πάγια τακτική βρίσκεται στο πλευρό του και της οικογένειάς του, παρέχοντάς τους κάθε δυνατή βοήθεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Κατάκολο εκπέμπει SOS από την κακοκαιρία: Ο βράχος 40 τόνων συνεχίζει να απειλεί σπίτια – Δεν έχουν τέλος οι κατολισθήσεις
Ο βράχος που έχει μέγεθος μικρού φορτηγού, έχει ισορροπήσει προσωρινά στην πλαγιά - Εκκενώθηκαν τα σπίτια και οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στην ευθεία του - Δεν σταματούν οι πτώσεις δέντρων, έκλεισαν και δρόμοι
Βουνό
Βιολάντα: Αναβαθμίζεται το κατηγορητήριο σε ανθρωποκτονία από αμέλεια – Οι παραβάσεις χρόνων και τα «παζάρια»
Τα εγκληματικά λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη – Ασήκωτο το κατηγορητήριο για τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου, τον τεχνικό ασφαλείας και τον υπεύθυνο βάρδιας
Το κατεστραμμένο εργοστάσιο της Βιολάντα 8
Λένα Παπαληγούρα: Ο συγκινητικός επικήδειος στην κηδεία του πατέρα της, Αναστάση Παπαληγούρα – «Έδειξε τι σημαίνει αξιοπρέπεια»
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως μέσω της ανακουφιστικής φροντίδας, ο πατέρας μπόρεσε να φύγει από τη ζωή με αξιοπρέπεια, αγάπη και ανακούφιση
Η κόρη του Αναστάση Παπαληγούρα, Λένα Παπαληγούρα, στην κηδεία του πατέρα της