Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε 18χρονος που κατήγγειλε τον «πρώην» της μητέρας του για παρενόχληση

Ο νεαρός κατήγγειλε ότι υπέστη βαριά κακοποίηση και βιασμό, από το 2020 μέχρι και τον Μάρτιο του 2023

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο 18χρονος εξαιτίας της σεξουαλικής παρενόχλησης που καταγγέλλει ότι δεχόταν από τον πρώην σύντροφο της μητέρας του στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκαλύπτει το ThessToday.gr, στα τέλη Μαρτίου του 2025, ο νεαρός που φέρεται να επεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του στο δάσος του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί προσπάθησαν να εντοπίσουν τα αίτια της πράξης του.

Τότε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 18χρονος εκμυστηρεύτηκε ότι υπήρξε θύμα συστηματικής κακοποίησης από τον πρώην σύντροφο της μητέρας του, έναν άνδρα ηλικίας 50 ετών.

Ο νεαρός κατήγγειλε ότι υπέστη βαριά κακοποίηση και βιασμό, από το 2020 μέχρι και τον Μάρτιο του 2023.

Από την κατάθεσή του ξεκίνησε η σύνταξη της σχετικής δικογραφίας. Ο 52χρονος σήμερα κατηγορούμενος κλήθηκε να καταθέσει αναφορικά με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αρνήθηκε την οποιαδήποτε πράξη που του αναλογεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός Πρωτοχρονιάς: Επέλαση ψύχους σε όλη τη χώρα με χιονοπτώσεις – Πιθανότητα χιονοκαταιγίδων στο βόρειο Αιγαίο
Ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται έως και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο (τοπικά έως και σε πεδινά τμήματα) της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, της Αν. Στερεάς (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και του Βορείου Αιγαίου
Χιονάνθρωπος στη Λέσβο
Τα κρούσματα της γρίπης φέρνουν ασφυξία στα νοσοκομεία: «Γολγοθάς» των ασθενών στα Επείγοντα, ελλείψεις σε αντιικά
Στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, από τους 100 ασθενείς που προσέρχονται στα Επείγοντα με συμπτώματα λοίμωξης, περίπου το 10% εισάγεται για περαιτέρω νοσηλεία
Διάδρομος νοσοκομείου 6
«Μαϊμού» αστυνομικός λήστεψε αλλοδαπό στον Άγιο Δημήτριο – Άγνωστοι ξυλοκόπησαν 23χρονο και του πήραν τα παπούτσια στο Νέο Ηράκλειο
Ο «μαϊμού» αστυνομικός πλησίασε τον αλλοδαπό ο οποίος περίμενε σε στάση λεωφορείου και βγαίνοντας από το όχημα του είπε: «Ψηλά τα χέρια, αστυνομία»
περιπολικό