Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης άδειαζε μαγαζιά που έχουν κατεβάσει ρολά λόγω κορονοϊού

Επιχειρήσεις που έχουν κλείσει προσωρινά εξαιτίας του κορονοϊού κατηγορείται ότι διέρρηξε τις τελευταίες μέρες ένας 41χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης άρπαξε από τα κλειστά καταστήματα ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά προτού συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης (01.04.2020) διέρρηξε καφέ- μπαρ στο κέντρο της πόλης, από όπου πήρε χρήματα, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, απείλησε τον καταστηματάρχη με κομμάτι από σπασμένο γυαλί, αλλά τελικά, ύστερα από κινητοποίηση της Άμεσης Δράσης, συνελήφθη.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι τις προηγούμενες 15 μέρες είχε διαπράξει άλλες τέσσερις διαρρήξεις σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Βελτιωμένος με λίγες νεφώσεις – Πιθανότητα για τοπικές βροχές σε νότιο Αιγαίο και Κρήτη
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 20 με 22 και τοπικά στη νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 23 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Στο νεκροταφείο συνελήφθη ο ανιψιός του Καργάκη για την βόμβα στο σπίτι των Φραγκιαδάκηδων στα Βορίζια – Άφαντα παραμένουν τα όπλα
Ο 23χρονος το βράδυ της Παρασκευής εμφανίστηκε ως προσκεκλημένος στο γάμο που ήταν κουμπάρος ο 29χρονος από τα αδέρφια Φραγκιαδάκη, στο Ηράκλειο
Βορίζια