Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τον Θερμαϊκό – Ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε στη θάλασσα

Το Λιμενικό Σώμα ενημέρωσε πολίτης στις 7:30 το πρωί και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία ανάσυρσής της

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη καθώς μια γυναίκα βρέθηκε να επιπλέει στον Θερμαϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ταυτότητας, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τα νερά του Θερμαϊκού, στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, στο ύψος του γερμανικού προξενείου.

Το Λιμενικό Σώμα ενημέρωσε πολίτης στις 7:30 το πρωί και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία ανάσυρσής της.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Δημήτριος».

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε μέσα στη θάλασσα. Περαστικός που είδε την γυναίκα κάλεσε τις Αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα προκλητικά και αινιγματικά μηνύματα του 17χρονου που σκότωσε την Μάγια στην Πολωνία: «Δεν θα μάθετε τίποτα από εμένα»
O 17χρονος που συνελήφθη στην Κατερίνη, απείλησε τους δημοσιογράφους με μηνύσεις και στη συνέχεια προσπάθησε να τους υποδείξει για δράστη, ένα άλλο άτομο
16χρονη θύμα δολοφονίας
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1