Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν, έδειραν 52χρονο και τον ανάγκασαν να χορέψει – Οι δράστες βιντεοσκόπησαν τον ξυλοδαρμό

Οι δράστες απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό από το θύμα και το εγκατέλειψαν, ενώ συνελήφθη ένας 15χρονος και αναζούνται δύο ακόμη άτομα

Ένα απίστευτο περιστατικό ληστείας σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17.07.2025) στην περιοχή των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα άγνωστοι δράστες απείλησαν με μαχαίρι 52χρονο, τον ξυλοφόρτωσαν, τον λήστεψαν και τον ανάγκασαν να… χορέψει. Ως δράστες της ληστείας είναι σύμφωνα με την καταγγελία τρία άτομα, εκ των οποίων ένας 15χρονος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία, συνέβη χθες το βράδυ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ενώ ένα από τα τρία εμπλεκόμενα πρόσωπα φέρεται να βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό. Οι δράστες απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό από το θύμα και το εγκατέλειψαν. Ακολούθησε η καταγγελία στις Αρχές, που συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση των δύο υπολοίπων δραστών.

Στο πλαίσιο αυτό ερευνάται η εκδοχή να είχε προηγηθεί «ραντεβού» με τον 52χρονο, ύστερα από μεταξύ τους επικοινωνία μέσω των social media, με πρόσχημα να κάνει γνωριμία με μία γυναίκα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Νεκρός 25χρονος πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Ένας τραυματίας
Ένας 27χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και παρέσυρε 2 πεζούς που περίμεναν σε στάση λεωφορείο, με αποτέλεσμα ο ένας να σκοτωθεί και ο άλλος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο
Θεσσαλονίκη
Ρόδος: Ένοχα δύο άτομα για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών - Πρώην λιμενικός ο ένας
Η εξιχνίαση της υπόθεσης έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, τον Σεπτέμβριο του 2021 όταν διαπίστωσαν επαφές και χρηματικές δοσοληψίες ανάμεσα στους δύο καταδικασθέντες
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας / Eurokinissi