Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Μία 35χρονη και ένας 57χρονος «έσπρωχναν» κοκαΐνη στα στέκια των τοξικομανών

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κοκαΐνη συνολικού βάρους 897 γραμμαρίων, 2 κινητά τηλέφωνα, τσάντα και 2.340 ευρώ

Ένας άνδρας 57 ετών και μία 35χρονη γυναίκα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη. Το ζευγάρι κατηγορείται ότι διακινούσε κοκαΐνη.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία την Τρίτη (20.05.2025) η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος εξάρθρωσε την εγκληματική οργάνωση που διακινούσε κοκαΐνη στη Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, χθες Δευτέρα (19.05.2025), στη συμπρωτεύουσα, ένας 57χρονος και μία γυναίκα 35 ετών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για «εγκληματική οργάνωση», καθώς και «παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η γυναίκα συνελήφθη όταν βγαίνοντας από σπίτι εντοπίστηκαν πάνω της αλλά και μέσα σε αυτό συνολικά 897 γραμμάρια κοκαΐνης– ναρκωτική ουσία την οποία φέρεται να αποθήκευε για λογαριασμό και κατ’ εντολή του 57χρονου.

Κατασχεμένα ναρκωτικά και χρήματα από τη δράση της σπείρας στη Θεσσαλονίκη

Ακολούθησε η σύλληψη τού άντρα που εντοπίστηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του και κατασχέθηκαν 2.340 ευρώ.

Κατασχεμένα ναρκωτικά και χρήματα από τη δράση της σπείρας στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κοκαΐνη συνολικού βάρους 897 γραμμαρίων, 2 κινητά τηλέφωνα, τσάντα, 12 νάιλον διαφανείς συσκευασίες και 2.340 ευρώ.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανήλικοι ξυλοκόπησαν άγρια 50χρονο στα Γλυκά Νερά και τον έστειλαν στη ΜΕΘ - «Έβγαιναν αίματα από το κεφάλι του»
Οι δράστες τον γρονθοκόπησαν στο κεφάλι, τον χτύπησαν ακόμη και με πατίνι και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου - Ο 50χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα
Περιπολικό και ασθενοφόρο
3
Αποσύρονται Δήμοι και Περιφέρεια Αττικής από τις εφέσεις για την φωτιά στο Μάτι μετά την επικοινωνία Πιερρακάκη με Χαρδαλιά και δημάρχους Μαραθώνα και Ραφήνας - Πικερμίου
Μετά από τηλεφώνημα του Κυριάκου Πιερρακάκη αποσύρεται το Δημόσιο από όλες τις διεκδικήσεις
Καμένα σπίτια και αυτοκίνητα στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Λαμία - 31χρονος κλείδωνε τη σύντροφό του στο μπάνιο για να δει πόσο τον αγαπάει
Το Δικαστήριο επέβαλλε ποινή φυλάκισης 9 μηνών με 3ετη αναστολή στον 31χρονο που ομολόγησε τις πράξεις του και τη σύσταση να μην ξαναενοχλήσει την 30χρονη που τον κατήγγειλε
Γυναίκα 1