Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη stalker που είχε γίνει η «σκιά» 31χρονης – Την παρενόχλησε σεξουαλικά, της έσπασε το αυτοκίνητο

Την «επισκέφθηκε» στη δουλειά της, όπου και την έβρισε

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 28χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη έπειτα από την καταγγελία μίας 31χρονης για παρενόχληση σε βάρος της. 

Ο άνδρας με καταγωγή από τη Ρουμανία, ο οποίος διέμενε στη Θεσσαλονίκη, φέρεται να αφαίρεσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου της γυναίκας, να την απείλησε και να την παρενόχλησε σεξουαλικά, με την 31χρονη να προχωρά σε σχετική καταγγελία σε βάρος του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη γυναίκα, ο 28χροος ένα 24ωρο νωρίτερα την «επισκέφθηκε», στον εργασιακό της χώρο, όπου την εξύβρισε και προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό της.

Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρρευση της 10χρονης στον Ασπρόπυργο - «Παθολογικά δεν είχε τίποτα, να μας πουν οι δάσκαλοι τι συνέβη» λένε συγγενείς του κοριτσιού
Το κοριτσάκι δεν συμμετείχε σε κάποια άσκηση, αλλά περπατούσε στο χώρο μπροστά στην μπασκέτα και ξαφνικά κατέρρευσε κατέθεσε ο γυμναστής - Φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση
Ασπρόπυργος: Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρρευση της 10χρονης – «Να μας πουν οι δάσκαλοι τι συνέβη» λένε συγγενείς του κοριτσιού
16
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Απανθρακώθηκαν μάνα και γιος μετά από φωτιά σε σπίτι – Ο άλλος γιος πήδηξε από την ταράτσα, τι εξετάζουν οι αρχές
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροσβέστες φέρεται να αντίκρισαν τον 60χρονο κατάκοιτο γιο νεκρό με μία νάιλον σακούλα να καλύπτει όλο του το κεφάλι!
Φωτιά με δύο νεκρούς στον Μασταμπά Ηρακλείου Κρήτης
8