Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε τορπίλη σε παραλία – Δυόμισι ώρες έμεινε κλειστή η παραλιακή – ΦΩΤΟ

Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο του Στρατού με πυροτεχνουργούς για να εξετάσουν το εύρημα, το οποίο εντοπίστηκε στη διάρκεια χωματουργικών εργασιών που είναι σε εξέλιξη, για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της πόλης.

Την κινητοποίηση του Στρατού και του Λιμενικού Σώματος προκάλεσε, το μεσημέρι, μία τορπίλη που βρέθηκε μπροστά στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψους του νέου δημαρχιακού μεγάρου.

Η Τροχαία έκλεισε τον παραλιακό δρόμο από το ύψος του Λευκού Πύργου ως το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης. Η κίνηση των οχημάτων γινόταν από παρακαμπτήριους δρόμους.

Τελικά, η παραλιακή λεωφόρος Μ. Αλεξάνδρου δόθηκε στην κυκλοφορία μετά από δυόμισι ώρες που παρέμενε κλειστή, από το Λευκό Πύργο έως το ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλλάς”.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πυροτεχνουργών του Ελληνικού Στρατού που πήγαν στο σημείο, η τορπίλη είναι αδρανοποιημένη και ανήκει στην εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Έπιασαν γυμναστή με υλικό παιδικής πορνογραφίας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλο μποτιλιάρισμα σε όλη την Αττική – Έληξε η έκτακτη στάση εργασίας των ΜΜΜ
Έντονη είναι η κίνηση, με εντονότερο πρόβλημα να συναντάται σε Κηφισό, Κηφισίας, Αττική οδό, Λεωφόρο Αθηνών, Παραλιακή, Μεσογείων, καθώς και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας
Κίνηση
Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον θάνατο του 19χρονου Ραφαήλ σε πεδίο βολής στη Ρόδο – Στο 401 ο 39χρονος πυροτεχνουργός
Οι γιατροί στη Ρόδο τον χειρούργησαν και αφαίρεσαν θραύσματα από το σώμα του, σταθεροποιώντας την αιμορραγία και δίνοντας το «πράσινο φως» να μεταφερθεί σε εξειδικευμένη μονάδα του 401
Ρόδος
Άδωνις Γεωργιάδης: Θα αποζημιώσουμε την εξέταση για γονιμότητα – Εξετάζουμε και αποζημίωση για την κατάψυξη ωαρίων
«Το δημογραφικό και η υπογεννητικότητα συνδέονται, είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του δυτικού κόσμου, οι δείκτες είναι τραγικοί», επισήμανε ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης