Ελλάδα

Θρίλερ με νεογνό στο Ηράκλειο: Φοιτήτρια υποστηρίζει πως το γέννησε νεκρό στην τουαλέτα

Η 20χρονη βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με την αδελφή της, είπε ότι ένιωσε δυνατό πόνο στην κοιλιά και κατάλαβε ότι «κάτι βγαίνει από μέσα της»

Μπροστά σε ακόμη μια απίστευτη υπόθεση βρίσκονται οι αρχές στο Ηράκλειο αναφορικά με τον θάνατο ενός νεογνού που γεννήθηκε από μια φοιτήτρια στην τουαλέτα του σπιτιού της.

Σύμφωνα με το patris η υπόθεση αφορά στην περίπτωση της γέννησης μωρού από 20χρονη φοιτήτρια που κατάγεται από άλλη νησιωτική περιοχή, αλλά διαμένει και σπουδάζει σε ιδιωτική σχολή στο Ηράκλειο, η οποία υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα, γέννησε στην τουαλέτα και το μωρό, σύμφωνα με τη μαρτυρία της γεννήθηκε νεκρό.

Η 20χρονη βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με την αδελφή της, είπε ότι ένιωσε δυνατό πόνο στην κοιλιά και κατάλαβε ότι «κάτι βγαίνει από μέσα της».

Η ίδια δεν ήθελε να καλέσει βοήθεια, ενώ η αδελφή της επέμεινε και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Η ανατριχιαστική αυτή ιστορία διαδραματίστηκε την περασμένη εβδομάδα, τις ίδιες ημέρες που μια άλλη γυναίκα γέννησε και πετάξε το μωρό της στα σκουπίδια.

Εκείνο κατάφερε όμως να επιβιώσει, χάρη στην επιμονή ενός διασώστη του ΕΚΑΒ, που έψαξε στους κάδους και το βρήκε σε μια σακούλα.

Στην παρούσα φάση η έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου έχει ολοκληρωθεί, έχει σχηματιστεί δικογραφία η οποία και έχει υποβληθεί στην εισαγγελική αρχή, από την οποία και αναμένεται η εξέλιξη της υπόθεσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο γιος της 62χρονης καταγγέλλει καθυστερήσεις από την διοίκηση του Τζάνειου - «Έκανε σπασμούς και εμετούς, έπεσε σε κώμα»
«Εγώ τη μητέρα μου την άφησα καλά και μου την σακάτεψαν», ξέσπασε ο γιος της - Έχει παραλύσει η αριστερή πλευρά της 62χρονης ενώ η λανθασμένη μετάγγιση της προκάλεσε και πρόβλημα στα νεφρά
Τζάνειο νοσοκομείο 3
Τι παθαίνει ο ανθρώπινος οργανισμός όταν γίνεται λανθασμένη μετάγγιση αίματος όπως συνέβη στο Τζάνειο με την 62χρονη
Όταν το αίμα ή τα προϊόντα αίματος (πλάσμα, αιμοπετάλια) που μεταγγίζονται σε έναν ασθενή δεν ταιριάζουν με την ομάδα αίματός του (π.χ. χορηγείται ομάδα αίματος Α+ σε ασθενή με Ο-), η μετάγγιση είναι ασύμβατη
Φιαλίδια για αίμα
Σε βαριά αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ η 62χρονη μετά τη λανθασμένη μετάγγιση – Η ανακοίνωση του διοικητή του Τζάνειου
«Μπερδεύτηκα», παραδέχθηκε ο νοσηλευτής μετά το τραγικό του λάθος - Η δέσμευση της διοίκησης του νοσοκομείου για την αποκατάσταση της υγείας της 62χρονης
Τζάνειο Νοσοκομείο