Ελλάδα

Θρίλερ με τον 50χρονο νεκρό μουσικό στα Εξάρχεια – Δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση με τον θάνατο του 50χρονου μουσικού ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη οδό Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε και πήγε το διαμέρισμα του 3ου ορόφου της πολυκατοικίας στα Εξάρχεια, διαπίστωσε ότι ο 50χρονος έφερε πολλά τραύματα στο κεφάλι του, τα οποία είχαν προκληθεί από ισχυρά χτυπήματα.

Στο μπάνιο του μοιραίου διαμερίσματος βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένα σφυρί, ενώ η αστυνομία προσήγαγε έναν 48χρονο που φέρεται να τον φιλοξενούσε ο μουσικός.

Ο άνδρας αυτός που αναμένεται να ρίξει φως σε πολλά σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, δεν μπορεί να δώσει ακόμα κατάθεση, καθώς είναι ακόμα σε άθλια κατάσταση από την επήρεια αλκοόλ η άλλων ουσιών.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως το θύμα ήταν ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, όπου εντοπίστηκε νεκρός, ενώ νοίκιαζε ακόμα ένα διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία σε έναν λιμενικό, ο οποίος σοκαρίστηκε μόλις έμαθε για τη δολοφονία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε η λήψη οργάνων από τον 14χρονο Σπύρο που πνίγηκε στον Άραχθο ποταμό - Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη νεφροί και ήπαρ
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες οι πνεύμονες και η καρδιά είχαν εκτεταμένη ζημιά από τη παραμονή του παιδιού στον βυθό και κρίθηκαν ακατάλληλα για μεταμόσχευση
Ο ποταμός Άραχθος 8
Σκηνικό τρόμου στο Περιστέρι: Αναβάτης μηχανής άνοιξε πυρ σε οδηγό αυτοκινήτου - Ακολούθησε καταδίωξη
Στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα άτομα, οι οποίοι προκάλεσαν σφοδρό τροχαίο λίγα μέτρα μακριά από τους πυροβολισμούς και εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής
Το πιστόλι της επίθεσης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
14
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 25