Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τέλος του θρίλερ στον Υμηττό: Βρέθηκε 15χρονος που χάθηκε στα χιόνια

Τέλος του θρίλερ στον Υμηττό: Βρέθηκε 15χρονος που χάθηκε στα χιόνια

Στην περιοχή είχε σημάνει συναγερμός για τον 15χρονο που είχε χαθεί. Την επιχείρηση δυσκόλευαν οι καιρικές συνθήκες.

Έληξε το θρίλερ στον Υμηττό με τον 15χρονο που είχε χαθεί στα χιόνια όπου είχε πάει μαζί με δυο φίλους του. 

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του ανήλικου κράτησε περίπου τρεις ώρες και βρέθηκε στην περιοχή Σέσι Κορωπίου. Ο 15χρονος συνάντησε δύο άνδρες, τους είπε τι είχε συμβεί και αυτοί ειδοποίησαν αμέσως στην Αστυνομία.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο ΑΤ Κορωπίου, είναι καλά στην υγεία του, αλλά έχει τρομάξει από την περιπέτεια που πέρασε. Επικοινώνησε μάλιστα με τους γονείς του. 

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα η παρέα των παιδιών πήγε στον Υμηττό, χάθηκε και ένα από τα παιδιά ειδοποίησε την μητέρα του να της πει τι έχει συμβεί. Σήμανε συναγερμός και με τη βοήθεια της πυροσβεστικής έγινε η καθοδήγηση προκειμένου να εντοπιστούν και να φτάσουν σε ασφαλές σημείο. 

Στην πυροσβεστική, όμως, έφτασαν μόνο δύο παιδιά  και είπαν ότι μαζί τους ήταν και ένας ακόμη συνομήλικός τους, ο οποίος τους είπε ότι μπορεί να επιστρέψει μόνος του.

Ωστόσο μετά από επικοινωνία που έγινε με τους γονείς του δεν είχε  εμφανιστεί στο σπίτι γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική.  

Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα και ομάδα πεζοπόρου της 1ης ΕΜΑΚ, όμως ο 15χρονος είχε απομακρυνθεί αρκετά από το σημείο και βρέθηκε τελικά κοντά στο Κορωπί. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις