Ελλάδα

Θρήνος στον πολιτικό κόσμο: Πέθανε η Ρένα Λαμπράκη ενώ έκανε διακοπές

Σε πένθος έχει βυθιστεί ο πολιτικός κόσμος καθώς σήμερα (19.07.2018) τα ξημερώματα πέθανε η Ειρήνη (Ρένα) Λαμπράκη. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1977-1989, πρώην υφυπουργός Πολιτισμού – Απόδημου Ελληνισμού (1988-1989) και πρώην Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ (1994 – 1999) πέθανε στην Σκιάθο όπου έκανε διακοπές.

Ο θάνατος της αποδίδεται σε παθολογικά αίτια και το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, ενημέρωσε την Εισαγγελία Βόλου ότι η μεταφορά της σωρού της στην Αθήνα θα γίνει με μέριμνα της Βουλής των Ελλήνων.

Η Ειρήνη Λαμπράκη γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 5 Ιανουαρίου 1949 ήταν νομικός με σπουδές στη Νομική Σχολή Αθήνας και μεταπτυχιακά στη Γερμανία και στην Ιταλία. Ενώ ήταν βουλευτής της Β’ Περιφέρειας Αθηνών.

Πηγή: magnesianews.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 23
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 10