Ελλάδα

Θύμα ξυλοδαρμού άνδρας στα Εξάρχεια γιατί φορούσε μπλούζα με σύνθημα για τη Μακεδονία

Επίθεση κατήγγειλε ότι δέχτηκε ένας άνδρας από τη Θεσσαλονίκη στην πλατεία Εξαρχείων επειδή φορούσε μπλούζα με σύνθημα για τη Μακεδονία.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς δέχτηκε επίθεση από αγνώστους όταν ήταν με την οικογένειά του στην πλατεία των Εξαρχείων επειδή στη μπλούζα που φορούσε υπήρχε αναγραμμένο σύνθημα για τη Μακεδονία.

Όπως αναφέρει ο 45χρονος από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, είχε έλθει με την οικογένεια του στην Αθήνα και βγήκε βόλτα στην πλατεία Εξαρχείων. Συγκεκριμένα ήταν με την σύζυγο του και το παιδί του που σπουδάζει στη Αθήνα, όταν μια ομάδα τους πλησίασε.

Επιτέθηκαν στον ίδιο, του έσκισαν την μπλούζα, η οποία σύμφωνα με το ΑΠΕ έγραφε «Μαχητές Μακεδονίας» και τον γρονθοκόπησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά στο κεφάλι, ενώ τα άλλα δύο άτομα δεν τα πείραξαν.

Ο άνδρας μετέβη στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και αφού του φρόντισαν το τραύμα αποχώρησε. Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει προανάκριση και οι δράστες αναζητούνται.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία Byron κυρίως σε Μακεδονία και Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι – Σταδιακή βελτίωση
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά τους 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
καιρός
Αποκαλύψεις και ερωτήματα για Κουτσόλαμπρο λίγο πριν ανοίξει η κάλπη του 2ου γύρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Τον εγκαλούν ότι το 2016 υπηρέτησε ως μετακλητός επί υπουργίας Κατρούγκαλου όταν οι δικηγόροι της Αθήνας βρίσκονταν σε πολύμηνη αποχή από τα καθήκοντά τους, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό
Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τους «τιμωρούς παιδόφιλων» – Οι επιθέσεις «καρμπόν» με τον άγριο ξυλοδαρμό 48χρονου
Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η συνομιλία που είχε ο 48χρονος στα social media ήταν η παγίδα των δραστών που αυτοαποκαλούνται «τιμωροί παιδόφιλων»
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας