Ελλάδα

Τι προβληματίζει το ΓΕΕΘΑ στις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Προβληματίζει τους επιτελείς του ΓΕΕΘΑ και της Πολεμικής Αεροπορίας - αλλά και την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ- η νέα τακτική προκλήσεων της Άγκυρας που έγκειται σε παρατεταμένες πτήσεις αεροσκαφών Ηλεκτρονικού Πολέμου τυπου CN-235 κατά μήκος του χώρου του Ανατολικού Αιγαίου και μάλιστα με διαδοχικές παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου γύρω από πολλά νησιά, κυρίως των Δωδεκανήσων!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ήδη από τις αρχές του έτους που ξεκίνησε το νέο αυτό ”τροπάρι”, η ιδιόμορφη αυτή πρόκληση με τις άγνωστες προς το παρόν επιχειρησιακές επιδιώξεις, έχει συμβεί 5 φορές!

Διαβάστε περισσότερα στο www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μεσολόγγι: 15χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε συνομήλικό του – Δικογραφία και σε βάρος των γονιών του
Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και σε βάρος των γονιών του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας